06/03/2021
ΧΑΝΙΑ | Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 - 22:04

Βοσνιάδης: Τα φτιαγμένα για πρωτιά Χανιά και οι ευαισθησίες στις μικρότερες κατηγορίες (video)

To τρίτο ημίχρονο της ισοπαλίας των Κρητικών στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό * Η πεντάμηνη προσμονή, που αποκαλύπτει ο Πλέγας! * Αποστολή του a-sports.gr στη Λιβαδειά

Πολλά και ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στο a-sports.gr μετά το ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 2 μεταξύ Λεβαδειακού και Χανίων.

Ο κόουτς των Κρητικών, Αλέξανδρο Βοσνιάδης δεν μίλησε μόνο για το ματς, αλλά και για τους γενικότερους στόχους της ομάδας, δίνοντας το στίγμα και βάζοντας τον πήχη στην κορυφή.

Μεταξύ άλλων ο Βοσνιάδης τόνισε:

-Για το Χ στο ματς με τους Βοιωτούς: «Είχαμε το παιχνίδια στα χέρια μας… Μοιρασμένο βέβαια το ματς, εκεί που πιστεύαμε ότι το ελέγχαμε δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα σπουδαίο διπλό με μια ομάδα, που έχει ίδιο στόχο. Μένει μια πικρία, αλλά είναι καλό αποτέλεσμα… Μπορούσαμε να το τελειώσουμε το ματς, αλλά δεν το κάναμε».

-Για τις δυσκολίες με τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Πιστεύω ότι θα δούμε καλό πρωτάθλημα κι ας είναι μέσα σε τέσσερις μήνες, πρωτόγνωρο…».

-Για το τι θέλουν τα Χανιά:

«Παντού θα πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα, έτσι έχει φτιαχτεί η ομάδα, δεν θα κρυφτεί πουθενά. Ξεκάθαρα, ο στόχος είναι η πρώτη θέση. Εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο, έχουμε το βάθος κι αν χρειαστεί να κάνουμε κίνηση θα το δούμε… Θα είμαστε ομάδα στο γκρουπ των πρωτοπόρων και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

-Για την επόμενη ημέρα στις υπόλοιπες κατηγορίες:

«Με οδηγό εμάς να ξεκινήσει όχι μόνο σε Football League, αλλά και σε Γ’ Εθνική και σε ερασιτεχνικά, ακόμα και στις ακαδημίες… Να κινήσουν όλα με πρωτόκολλα υγειονομικά, μιλάμε για έλεγχο παντού…».

Στην κάμερα του a-sports.gr μίλησε και ο μέσος των Χανίων, Κώστας Πλέγας… Επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

-«Περιμέναμε πέντε μήνες αυτό το ματς, ήμασταν πολύ καλά στημένοι, θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά έτσι γίνεται όταν δεν κλειδώνεις το παιχνίδι. Μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια η εμφάνισή μας…».

Ενώ δεν ξέχασε και τους συναδέλφους του από την FL λέγοντας: «Είναι ανάγκη να ξεκινήσει η Football League είναι η ζωή μας αυτή…».

-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΛΕΓΑ

Μοιραστείτε το: