05/03/2021
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 - 16:05

Χιούμορ Μπόλονι με Κουρμπέλη

Ο προπονητής του Παναθηναικού στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι έκανε πλάκα με μία απίστευτη ατάκα για τον αρχηγό των «πράσινων»

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε την Πέμπτη (21/1) στη κάμερα της NOVA, στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν από το ματς με τον ΟΦΗ το Σάββατο (23/1), και είχε όρεξη για πλάκα.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός σε μία από τις δηλώσεις του, κάλεσε με χιουμοριστικό τρόπο τον Δημήτρη Κουρμπέλη να… σταματήσει να κάνει τον δήθεν άρρωστο και να γυρίσει στις προπονήσεις.

Πέρα από αυτό, ο Μπόλονι αναφέρθηκε στον Μολό και στον Αργύρη Καμπέτση, τονίζοντας ότι οι δύο παίκτες έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες του θετικά. Στη συνέχεια, σχολίασε τον αντίπαλο του Σαββάτου (23/1), τον ΟΦΗ και δήλωσε ότι θα είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι οι «πράσινοι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι:

Για τις πιθανότητες που υπάρχουν για την Ευρώπη: «Κοιτάξτε σ’ αυτή την ερώτηση το μόνο που δεν θα ήθελα να πω είναι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς και να μην κοιτάμε πολύ μελλοντικό πράγματα. Θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θέλω να έχω φαντασίες και μετά να μην γίνουν τα πράγματα. Κοιτάζω πάντα το κάθε παιχνίδι. Θέλω να κάνω μικρά βήματα με τον Παναθηναϊκό, αυτό έγινε με την ΑΕΚ με τον Άρη και τώρα έχουμε τον ΟΦΗ, ματς στο οποίο θέλουμε τη νίκη».

Για την επιλογή του Καμπετσή στο ντέρμπι με τον Άρη και αν ισχύει ότι όποιος προσπαθεί θα παίρνει ευκαιρίες: «Θα ήθελα να σας πω ότι όλοι οι παίκτες προσπαθούν. Το γεγονός ότι ο Καρλίτος ή ο Μακέντα βρέθηκαν στον πάγκο δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν προσπάθεια και εκείνοι. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηρίξει πολλά θέματα. Το γεγονός ότι εκτός από τον Καρλίτος και τον Μακέντα όλοι κάνουν προσπάθεια. Είχα στο μυαλό μου ότι και 2-3 παίκτες έχουν ευκαιρία στην ενδεκάδα. Σκέφτομαι συνέχεια γκάζι – φρένο και αποφάσισα να πάρω μια απόφαση που βγήκε και πάμε δυνατά για την συνέχεια».

Για το Μόλο και τον Καμπετσή: «Αρχικά δεν θα πρέπει να λέμε κάποια πράγματα που είναι δεδομένα. Εγώ ψάχνω την ισορροπία στην ομάδα. Αυτοί οι παίκτες δεν είναι όπως στον Αντονίτο που αποχώρησε. Θέλω να τους μάθω και να τους δοκιμάσω στα άκρα στη μέση. Ποτέ δεν είπα ότι δεν τους εμπιστεύομαι και ούτε βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Καμπετσή με τον Ρονάλντο, όπως και τον Μολό με τον Μαντσίνι. Σε αυτούς του δύο παίκτες βρήκα ποιότητα και μπορώ να τους χρησιμοποιήσω. Στις προσδοκίες μου απάντησαν θετικά, αλλά το θέμα δεν είναι να ανέβεις στο βουνό αλλά να παραμείνεις».

Για τον Μολό αν θα καθιερωθεί: «Τον Μολό τον ξέρω από το Μονακό. Έχει μεγάλη καρδιά και θυσιάζεται. Αυτός είναι ο Μολό. Σχετικά με τον Κουρμπέλη, να σταματήσει να κάνει ότι είναι δήθεν άρρωστος και να γυρίσει στις προπονήσεις γιατί θέλω να δουλέψω μαζί του (σ.σ. γελώντας)».

Για την απουσία του Κουρμπέλη: «Ναι δημιουργεί προβλήματα η απουσία του Κουρμπέλη. Δουλεύουμε πάνω στις εισόδους και στις εξόδους και ο Κουρμπέλης μας δυσκολεύει, όταν ψάχνουμε για τόσο μεγάλο διάστημα κάποιον. Θα θέλαμε να τον έχουμε στη διάθεση μας. Είχαμε πολλές προτάσεις για παίκτες και μας μίλησαν για τον χ, ψ και ω. Πιστέψτε με κάθε μέρα δουλεύουμε και προσευχόμαστε χωρίς να κάνουμε λάθος και να σφάλουμε. Μέχρι τώρα έχουν γίνει λάθη και δεν θέλω να τα μεγαλώσω, αλλά ούτε και να κάνω άλλα».

Για τα μεταγραφικά: «Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε θα πάω στο γραφείο μου να κάνω τηλεφωνήματα και να ασχοληθώ με όλο αυτό”.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό στην έδρα τους. Πιστεύω ότι είναι λαβωμένοι μετά το αποτέλεσμα στον Βόλο. Εμείς με την σειρά μας πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Μοιραστείτε το: