04/03/2021
ΔΙΑΓΟΡΑΣ | Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 - 23:35

Θεοδοσιάδης: «Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι...»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο τεχνικός του Διαγόρα * Και μήνυμα συμπαράστασης στη Football League

Πολύτιμο βαθμό με παίκτη λιγότερο πήρε ο Διαγόρας ενάντια στην Παναχαϊκή, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να απονέμει τα εύσημα στους παίκτες του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Ροδιτών έκανε λόγο για άριστη διαχείριση και ανέφερε σχετικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για το οποίο προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν και έπαιξαν για εξήντα λεπτά με παίκτη λιγότερο. Αν και ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με ένα κρύο γκολ που δεχθήκαμε. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, είχαμε άριστη αμυντική λειτουργία με τον αντίπαλο να μην κάνει ούτε μια ευκαιρία και καταφέραμε να ισορροπήσουμε και να πετύχουμε ένα γκολ».

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στη Football League, για να πει χαρακτηριστικά: «Στηρίζουμε τους προπονητές και τους συναδέλφους μας της Football League, που είναι στην αδράνεια. Είναι όλοι επαγγελματίες και πρέπει να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση προκειμένου να γυρίσουν σε αυτό που αγαπάνε και παράλληλα να δουλέψουν για να επιβιώσουν και αυτοί και οι οικογένειες τους».

Μοιραστείτε το: