04/03/2021
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 - 18:36

Δεν υπάρχει Πετράκης στη Δόξα Δράμας...

Θέλουν ραντεβού με Αυγενάκη οι «μαυραετοί»

Τη σιγουριά τους ότι η Δόξα Δράμας θα καταφέρει τελικά να πάρει το πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 εξέφρασαν την Κυριακή (17/1) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τάσος Καραγιαννίδης (ΦΩΤΟ) και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Ξανθόπουλος σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου.

Αμφότεροι τόνισαν ότι ο Απόστολος Πετράκης δεν έχει καμία σχέση πια με τους «μαυραετούς», ενώ ο Τ. Καραγιαννίδης ζήτησε να υπάρξει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

«Μετά τα δύο απανωτά χαστούκια από την ΕΕΑ δεν υπάρχει Πετράκης στην ομάδα με την υπαλληλική σχέση που είχε και αποδεικνύεται αυτό μέσα από το Εργάνη. Εδώ και καιρό αποτελεί παρελθόν.

Θέλουμε να έχουμε συνάντηση άμεσα με τον κύριο Αυγενάκη. Ευελπιστούμε ότι θα μας δεχτεί. Δεν κλείσαμε ραντεβού, βέβαια. Να μας καλέσει η Επιτροπή και να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει Πετράκης. Δεν είναι η ώρα απόδοσης ευθυνών. Η ομάδα έσβηνε μετά την παραίτηση Χατζηελευθερίου. Υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα, γίνονται συζητήσεις και αν πάρουμε την άδεια, τότε θα κάνουμε συνέντευξη Τύπου.

Ο Γιάννης Μπύρος ποτέ δεν μας άφησε μόνους. Ελπίζουμε στη συνέχεια να είναι περισσότερο δίπλα μας. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες ημέρες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Δραμινών.

«Η αποχώρηση του Πετράκη είναι οριστική. Δεν υπάρχει καν στην ομάδα. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοηθούν, από τον απλό φίλαθλο ως τους μεγάλους επιχειρηματίες. Τα έσοδα είναι μηδαμινά και με τη βοήθειά τους λύσαμε σημαντικά προβλήματα. Ελπίζουμε την Πέμπτη να δοθεί τέλος στο μαρτύριο, γιατί η πόλη αξίζει να έχει ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 2. Δεν περνά από το μυαλό μας, αποκλείεται να μην πάρουμε άδεια.

Κινητοποιήθηκαμε όλοι και αποφασίσαμε ότι δεν έπρεπε να υπάρχει Πετράκης. Οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή του και δεν συνεχίζει στην ομάδα. Στο διοικητικό εφετείο την Πέμπτη θα παρθεί οριστική απόφαση. Ελπίζουμε σε προσωρινή άδεια συμμετοχής και κατόπιν θα μας καλέσει ξανά η ΕΕΑ. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Ο φάκελός μας είναι άρτιος. Είμαστε από τις λίγες ομάδες που δεν έχουν χρέη στο Δημόσιο. Ποτέ δεν έχουμε εμπλακεί σε στημένα και στο τέλος θα δικαιωθούμε. Νιώθουμε αδικία και πιστεύω ότι την Πέμπτη θα έχουμε θετική απάντηση και θα μας φύγει το άγχος.

Ευχαριστώ το ποδοσφαιρικό τμήμα για την κατανόηση, κυρίως στο οικονομικό. Δίνουμε υπόσχεση ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Θα αλλάξουν τα πάντα μετά την αδειοδότηση. Είναι αναγκαία η απόκτηση ποδοσφαιριστών. Σκοπεύουμε να κάνουμε δύο, τρεις μεταγραφές έτοιμες για την ενδεκάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Γ. Ξανθόπουλος.

Μοιραστείτε το: