02/03/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 - 20:09

Ο προβληματισμός για τη Δόξα και η ευχή για τη Football League από τον Λεουτσάκου

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας μίλησε στην ΕΡΤ3 για το ξεκίνημα της Σούπερ Λίγκας 2 και έθεσε τον επόμενο στόχο, που είναι να παιχθεί μπάλα και στην τρίτη επαγγελματική κατηγορία

Η πολύπαθη Σούπερ Λίγκα 2 με τα… κόπων και βασάνων ξενικά το Σαββατοκύριακο (16-17/1) και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για την έναρξη του πρωταθλήματος στην ΕΡΤ3, που θα είναι το κανάλι, που θα μεταδίδει και τα ματς της κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας δεν έκρυψε, πάντως, τον προβληματισμό του για το μέλλον της Δόξας Δράμας, ενώ δεν ξέχασε και τη FootballLeagueκάνοντας ευχή να αρχίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και στην τρίτη επαγγελματική κατηγορία το πρωτάθλημα!

«Ευτυχώς μετά από έναν μακροχρόνιο αγώνα ξεκινάμε. Το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσει και η Football League. Ξεκινάει το πρωτάθλημα σε εσάς, απλά έχουμε μια ομάδα που έχει κάνει προσφυγή και πρέπει να αναμένουμε τι θα γίνει μ' αυτό. Θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες», είπε αρχικά ο επικεφαλής της Ένωσης SL2-FLκαι πρόσθεσε:

-Για το αν τον προβληματίζεται με το αβέβαιο μέλλον της Δόξας Δράμας:

«Σαφώς και μας προβληματίζει. Είναι απόρροια της πανδημίας και του καλοκαιριού που δεν μπορέσαμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα και να τελειώσουν και τα προβλήματα. Γι' αυτό και φτάσαμε μέχρι εδώ».

-Για την πιθανότητα ματαίωσης των πλέι οφ, πλέι άουτ:

«Φέτος πήραμε κάποιες αποφάσεις πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να είμαστε πιο οργανωμένοι. Για να μην έχουμε τα θέματα περσινά και ν' αποφασίσουμε σε περίπτωση που έρθει κάποιο τρίτο κύμα πανδημίας ή οτιδήποτε σε περίπτωση που έρθει τρίτο κύμα πανδημίας να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Είναι σημαντική εξέλιξη αυτή. Έχουμε στείλει στις ομάδες και το καλαντάρι των μπαράζ και οτιδήποτε είναι πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να γνωρίζουν όλοι πώς τελειώνει».

-Για τις προσδοκίες του για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2:

«Είναι σημαντικό ότι το κρατικό κανάλι μας συμπαραστέκεται και ευχαριστούμε γι' αυτό. Θεωρώ ότι η ΕΡΤ3 φέτος θα δείξει από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Με πάρα πολύ καλές ομάδες και οργανωμένες. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε κι εμείς να προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο.

Να πούμε και μια ευχή. Να ξεκινήσει άμεσα και το πρωτάθλημα της Football League. Και εκεί υπάρχουν αξιόλογες ομάδες και θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα. Να μπουν κι αυτά σε διαδικασία να παίξουν ποδόσφαιρο».

Μοιραστείτε το: