23/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 - 15:49

Επίσημο: Αναβολή στο Χανιά - Δόξα με το… φταίξιμο στους Δραμινούς, που μπαίνουν στο «ψυγείο»!

Η διοργανώτρια με ανακοίνωσή της δείχνει ότι οι «μαυραετοί» ευθύνονται για την… ανορθογραφία της πρεμιέρας και υπογραμμίζει ότι δεν θα παίζουν μέχρι να υπάρχει απόφαση Δικαστηρίου * Δεν γίνεται ούτε το Δόξα - Εργοτέλης της 2ης αγωνιστικής

Ούτε στην πρεμιέρα με τα Χανιά εκτός έδρας, ούτε τη 2η αγωνιστική με τον Εργοτέλη εντός δεν πρόκειται να παίξει η Δόξα Δράμας! Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της Ένωσης SL2-FL, που επίσημα λίγο πριν από τις 16.00 της Πέμπτης (14/1) ανέβαλε τον αγώνα των Περιβολίων και ταυτόχρονα έριξε το φταίξιμο της… ανορθογραφίας με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος στους «μαυραετούς».

Αιτία το γεγονός ότι οι Δραμινοί δεν προσκόμισαν στη διοργανώτρια ως όφειλαν την προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου κατά της απόφασης της ΕΕΑ, που δεν τους έχει χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής. Μάλιστα η αίτηση αναστολής έχει προσδιοριστεί για τις 21 Ιανουαρίου πράγμα που αυτομάτως σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση η Δόξα δεν θα μπορέσει να παίξει και στη 2η αγωνιστική!

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».

Μοιραστείτε το: