20/01/2021
ΧΑΝΙΑ | Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 - 21:22

Αγιασμός και κοπή πίτας στα Χανιά

Το φλουρί στον Βοσνιάδη * Σκληρή δουλειά ζήτησε από τους παίκτες ο Ροκάκης

Ημέρα αγιασμού και κοπής της πίτας για το 2021 ήταν η Τρίτη (12/1) στα Χανιά, με τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη να είναι ο κερδισμένος και να βρίσκει το φλουρί.

Παρών, φυσικά, ήταν και ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» Αντώνης Ροκάκης, που ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να είναι ενωμένοι εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2.

Στην ενημέρωση των Κρητικών αναφέρονται τα εξής: «Αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετρά η ομάδα μας, η οποία μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποίησε την κοπή της πίτας της, έπειτα από την τέλεση του αγιασμού για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνός, που καθήλωσε με την ομιλία του, κατά την οποία ευχήθηκε η ομάδα μας να κάνει περήφανα τα Χανιά με την πορεία της. Τον κ.κ. Δαμασκηνό συνόδευσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου Πρωτ. Γεώργιος Περάκης και ο εφημέριος του Αγ. Στυλιανού Κλαδισού.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης από την πλευρά του τόνισε ότι ήρθε η πολυπόθητη στιγμή που ανέμεναν όλοι τόσους μήνες, σημειώνοντας στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι σαν γροθιά και να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να ανέβουν τον αγωνιστικό γολγοθά που τους περιμένει, με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Οσον αφορά την πίτα, που ήταν από τον Ξυλόφουρνο Αγίου Νεκταρίου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, τυχερός στάθηκε ο προπονητής της ομάδας μας Αλέκος Βοσνιάδης, στον οποίο έτυχε το φλουρί».

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της ημέρας, οι Χανιώτες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, με ασκήσεις κινητικότητας και ευλυγισίας.

Μοιραστείτε το: