20/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 - 19:14

Yπό προϋποθέσεις μπορεί να μην γίνουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στη Σούπερ Λίγκα 2

Πρόβλεψη ότι αν δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες να περιοριστεί το πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο

Με αυτά που έχουν δει στη Σούπερ Λίγκα 2 είναι λογικό να τα σκέφτονται όλα... Στο Δ.Σ. της Τρίτης (12/1), λοιπόν, συζητήθηκε η πιθανότητα να μην βγαίνουν οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ, κάτι που αν συμβεί θα οδηγήσει στο να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με την κανονική περίοδο.

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή στην ενημέρωσή της, αν μετά τη 17η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Μαρτίου συντρέχουν προϋποθέσεις για να μην επαρκούν οι ημερομηνίες, η αυλαία θα πέσει με τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά: «Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 κατά τη σημερινή συνεδρίασή του:

Ενέκρινε την εισήγηση του αγωνιστικού τμήματος της Ενωσης:

Το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Τη διεξαγωγή αναβληθέντος αγώνα λόγω covid, ο οποίος θα πραγματοποιείται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής (28/3/2021) ότι οι εναπομείνασες αγωνιστικές ημέρες (Τετάρτη - Κυριακή) δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση των αγώνων play offs-play outs μέχρι την 19η Μαΐου, τότε το Δ.Σ. με απόφασή του δύναται να αποφασίσει τη μη διεξαγωγή αγώνων play offs-play outs εις τρόπον ώστε το Πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής ημέρας.

Ενημερώθηκαν επίσης για την τηλεδιάσκεψη του προεδρείου με την ΕΡΤ Α.Ε. όπου ο τηλεοπτικός πάροχος θα προβάλλει δυο αγώνες το σαββατοκύριακο στις 14:45 και έναν την Τετάρτη κατ' επιλογή του».

Μοιραστείτε το: