09/03/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 - 14:31

SL2: Ξεκίνημα με Δόξα Δράμας -λόγω εκκρεμοδικίας- και… βλέπουμε, χωρίς «ψαλίδι» η ΕΡΤ!

Συνεχόμενες αγωνιστικές Σαββατοκύριακο και Τετάρτες για να βγει το πρόγραμμα

Τελικά με 12 ομάδες θα ξεκινήσει η Σούπερ Λίγκα 2… Αυτό οριστικοποιήθηκε στο Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης της διοργανώτριας το μεσημέρι της Τρίτης (12/1). Κι αυτό διότι η Δόξα Δράμας, που πλέον είναι η μόνη ΠΑΕ της κατηγορίας χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα μπει στο πρωτάθλημα λόγω εκκρεμοδικίας.

Οι «μαυραετοί» έχουν προσφύγει κατά της ΕΕΑ στα διοικητικά δικαστήρια, στις 21 Ιανουαρίου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά η υπόθεση θα μείνει στον αέρα για αρκετό καιρό, αφού θα πρέπει όταν θα επιτρέπεται από τους υγειονομικούς περιορισμούς να υπάρξει επανεξέταση του φακέλου της ομάδας… Παράλληλα, αυτή τη στιγμή δεν έχει διαβιβαστεί επισήμως έγγραφο στην Πειθαρχική Επιτροπή της SL2 για τις προβλεπόμενες ποινές και έτσι όλα είναι στον αέρα.

Έτσι η Δόξα Δράμας ξεκινά να παίζει μπάλα και ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις ή αν θα αποβληθεί εν τέλει…

Από εκεί και πέρα, εγκρίθηκε το αγωνιστικό προσχέδιο, που περιλαμβάνει με ελάχιστες εξαιρέσεις συνεχόμενους αγώνες Σαββατοκύριακο και Τετάρτες, δηλαδή δύο αγωνιστικές κάθε εβδομάδα.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της SL2 μιλώντας με την ΕΡΤ κατάφερε να αποφύγει το «ψαλίδι» στα τηλεοπτικά λόγω των μονών πλέι οφ και πλέι άουτ, όπως ενημέρωσε τις ΠΑΕ ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος στο Δ.Σ., ενώ η σύμβαση θα υπογραφεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί τέλος ότι τα τηλεοπτικά ματς θα ξεκινούν πάντα 14.45 με μία μετάδοση Σάββατο, μια Κυριακή και ένα ματς την Τετάρτη στις μεσοβδόμαδες αγωνιστικές.

Στην πρεμιέρα κάμερες θα έχουν τα ματς Παναχαϊκή - Τρίκαλα στις 16/1 και Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη στις 17/1.

Μοιραστείτε το: