20/01/2021
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 - 23:15

Γρηγορίου: «Αν συνεχίσουμε έτσι, αισιοδοξώ»

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του, παρά την ήττα από την ΑΕΚ, ο προπονητής της Λαμίας

Την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ γνώρισε η Λαμία, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μένει ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του.

Δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο τεχνικός των Φθιωτών, παρά τα συνεχόμενα ματς για την ομάδα του.

«Παίζαμε απέναντι σε μία ΑΕΚ, η οποία ήθελε τους τρεις βαθμούς. Προηγήθηκε από μία δική μας αδράνεια. Μια σύγχυση στην περιοχή μας. Μετά η ΑΕΚ είχε και το δοκάρι και έκτοτε δεν θυμάμαι άλλη φάση της. Ίσως άλλη μία στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς είχαμε μία ευκαιρία με τον Αραμπούλι. Διεκδικήσαμε το ματς ως το τέλος.

Ας μην ξεχνάμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς έχουμε ματς ανά τρεις ημέρες. Δεν έχουμε πάρα πολλές επιλογές ακόμα λόγω των απουσιών μας. Αλλά παρ' όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα. Είναι πάρα πολύ ιδιαίτερη και τα δίνουν όλα. Κι αν συνεχίσουν έτσι, όπως βλέπω και στις προπονήσεις, με διάθεση, αισιοδοξώ. Γιατί ακόμα δεν έχουμε να κάνουμε προπόνηση με την έννοια της τακτικής ακόμα. Αλλά βλέπω τη διάθεσή τους. Αν αυτό συνεχιστεί, με κάνει να αισιοδοξώ», δήλωσε στη Νοva o Γρηγορίου.

Μοιραστείτε το: