08/03/2021
ΑΕΛ | Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 - 22:36

Κούγιας: «Μας διέλυσε τον κορμό και μας έφερε ανύπαρκτους παίκτες ο Γρηγορίου...»

Άλλη μία επίθεση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ στον τεχνικό της Λαμίας

Η ήττα της Λαμίας από την ΑΕΚ τη Δευτέρα (11/1) έφερε νέα δήλωση του Αλέξη Κούγια με αποδέκτη τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, λοιπόν, έβαλε και πάλι κατά του προπονητή των Φθιωτών, κατηγορώντας τον ότι έκανε ζημιά στους Θεσσαλούς, όταν ήταν στον πάγκο τους.

Aναλυτικά: «Είδα με πολύ αγωνία!! το παιχνίδι Λαμία - ΑΕΚ. Ειλικρινά γοητεύτηκα από την παθιασμένη ομάδα του ψυχολόγου προπονητού, ένα ημίχρονο με παίκτη περισσότερο και δεν πάτησαν την περιοχή, το μεγάλο γέλιο έγινε όταν έβαλε τον Deletic για να ισοφαρίσει.

Γι' αυτό είμαι υπερήφανος που είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και ας είναι περισσότερες οι λύπες από τις χαρές με αυτά που μας συμβαίνουν με τους διαιτητές τύπου Παπαδόπουλου, Ζαχαριάδη και λοιπών. Για άλλη μία φορά κατάλαβα, δυστυχώς πάρα πολύ αργά, γιατί ο Γρηγορίου έμεινε τόσα χρόνια στην Κέρκυρα, γιατί έμεινε δύο χρόνια άνεργος, πριν τον σώσω και τον σώσει και ο Warda και γιατί είναι υπερήφανος που είναι προπονητής της Λαμίας.

Ομάδες σαν την Λαμία και την Κέρκυρα που εμφανίστηκαν σαν κομήτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτίστηκαν με διάφορα “έργα” είναι ό,τι πρέπει για προπονητές της προπονητικής αξίας και του ήθους του κάθε Γρηγορίου. Εμείς το πληρώσαμε πολύ ακριβά, μας διέλυσε τον κορμό της ομάδας μας και μας έφερε τον προηγούμενο Γενάρη ανύπαρκτους παίκτες, τους οποίους πληρώσαμε χρυσούς, αλλά σιγά σιγά τα διορθώνουμε όλα.

33 αγώνες με 2 νίκες με προπονητή τον Γρηγορίου είναι ένα απλησίαστο ρεκόρ. Στο τέλος ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει».

Μοιραστείτε το: