20/01/2021
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 - 22:12

Ερβάς: «Η ισοπαλία μας αδικεί...»

Τι είπε για τον Ούμπιντες ο άμεσος συνεργάτης του Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον ΟΦΗ και στον πάγκο κάθισε ο άμεσος συνεργάτης του, Μανού Ερβάς, ο οποίος χαρακτήρισε άδικο το 0-0 για τον Ατρόμητο.

«Είχα την αίσθηση πως θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Το συναίσθημα που μας αφήνει αυτό το αποτέλεσμα είναι ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή την ισοπαλία.

Αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη, παίξαμε καλά, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή η ισοπαλία μας αδικεί. Ωστόσο, το σημαντικό είναι πως η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς», ανέφερε στη Νοva o Ισπανός.

Επίσης, δήλωσε:

Για τα πλέι οφ: «Σίγουρα είναι πάρα πολύ εφικτός ο στόχος της εξάδας. Θα δώσουμε μάχες σαν την σημερινή. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς, δίνουμε πολύ μεγάλη μάχη, παλεύουμε πάρα πολύ, έχουμε τη σωστή νοοτροπία και προπονούμαστε πολύ. Είναι εφικτός αυτός ο στόχος και είμαστε κοντά σε αυτόν».

Για το ότι δεν είναι στην αποστολή στα τελευταία ματς ο Ούμπιντες: «Ο Ούμπιντες πραγματικά είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστές με σημαντικές αξίες. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις και βοηθάει και τα νέα παιδιά. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι τέτοιο που δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί ξαφνικά να μπει ξανά στα παιχνίδια και να είναι σημαντικός. Πάντως, θέλω να πω πόσο σημαντικός είναι για τον σύλλογο».

Μοιραστείτε το: