21/01/2021
ΠΑΟΚ | Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 - 18:15

Γκαρσία: «Έχω μεγάλες πλάτες και μπορώ να τα σηκώσω όλα...»

Ευχαριστημένος από τη νοοτροπία των παικτών του στη νίκη επί του Βόλου δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

Στα νικηφόρα αποτελέσματα γύρισε ο ΠΑΟΚ με το 3-1 κόντρα στον Βόλο, με τον Πάμπλο Γκαρσία να εκφράζει ικανοποίηση για τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του.

Παράλληλα, μιλώντας στη Νοva, o Oυρουγουανός προπονητής είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχει τόσο βαρύ κλίμα μετά από αρνητικά αποτελέσματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εκείνος έχει μεγάλες πλάτες και μπορεί να τα σηκώσει όλα.

«Αυτόν τον καιρό μπορούμε να πούμε ότι υποφέρουμε από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Όχι για το παιχνίδι που αποδίδουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι όταν δεν βάζεις τα γκολ που πρέπει, τα πληρώνεις. Με τη λειτουργία της ομάδας, με το χαρακτήρα και τη νοοτροπία που έδειξε, γιατί είναι δύσκολο να σηκώσεις κεφάλι, σήμερα είδαμε ότι σε ένα παιχνίδι που δεχτήκαμε γκολ αντιδράσαμε. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στη νοοτροπία της ομάδας και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη θέληση της ομάδας, ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά.

Όλα επηρεάζουν αυτήν την κατάσταση. Όταν δεν κερδίζεις τα βλέπεις όλα μαύρα και κανείς δεν βλέπει ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς. Είναι κάτι που δεν το λέω εγώ, αλλά τα στατιστικά. Νιώθουν και οι ποδοσφαιριστές ότι δεν αξίζουν αυτό που παίρνουν. Σήμερα έδειξαν μεγάλη διάθεση να αντιστρέψουν αυτό το κλίμα και γι' αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, όποτε τους ζητηθεί. Ο στόχος μου δεν αλλάζει και είναι να βελτιώσω την ομάδα και να την κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη. Όταν κερδίζεις, νιώθεις ότι μπορείς να δουλέψεις πιο εύκολα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι η ομάδα δεν αξίζει όλο αυτό. Εγώ είμαι πάντα με ψηλά το κεφάλι, έχω μεγάλες πλάτες και μπορώ να τα σηκώσω όλα αυτά. Γι' αυτό προσπαθώ πάντα να βοηθήσω την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μου.

Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα, να βρούμε την κατάλληλη λειτουργία, να δουλέψουμε την αυτοπεποίθηση των παικτών. Μας βοηθάει η νίκη προς αυτό και συνεχίζουμε να ωριμάζουμε για να γίνουμε καλύτερη ομάδα», δήλωσε ο Γκαρσία.

Μοιραστείτε το: