21/01/2021
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 - 18:21

Μπόλονι: «Η ομάδα χρειάζεται 2-3 βασικούς παίκτες»

Τι είπε ο τεχνικός της Παναθηναϊκού για τις μεταγραφικές κινήσεις των «πράσινων»

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα της NOVΑ και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από βασικούς ποδοσφαιριστές, όχι περισσότερους από 2-3. Παράλληλα, επισήμανε πως η αναζήτηση συνεχίζεται όπως και η προσπάθεια για να «κλείσουν» κάποιες συμφωνίες, όμως με τα δεδομένα της εποχής και τη δυνατότητα που έχουν οι «πράσινοι», τα πράγματα είναι δύσκολα.

Αναλυτικά η δήλωση του Λάζλο Μπόλονι για τα μεταγραφικά των «πράσινων»:

«Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ενισχύσουμε το σύνολο. Για να ενισχύσεις αυτό το σύνολο και είναι μια αρχή που θέλω να σεβαστώ, δίπλα σε καλούς παίκτες πρέπει να φέρεις πολύ καλούς παίκτες ή για να το πω αλλιώς, πάρα πολύ καλούς παίκτες.

Έχει συμβεί παίκτες τους οποίους φέραμε και τους βρήκα εδώ, ξένοι ή νέοι παίκτες, να μην αγωνίζονται και να κάθονται στον πάγκο.

Θα ήθελα να φέρω αμέσως βασικούς, γιατί ο Παναθηναϊκός αυτό χρειάζεται. Δεν χρειάζομαι πάνω από 2-3 παίκτες. Το να βρεις αυτούς τους παίκτες και σε αυτή την κατάσταση και με τη δυνατότητα που έχει ο σύλλογος, είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Μέρα και νύχτα είμαστε στα τηλέφωνα, παρακολουθούμε περιπτώσεις στο wyscout, αλλά για να βρούμε αυτούς τους δύο ή τρεις παίκτες που επιθυμούμε, πιστέψτε με είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο».

Μοιραστείτε το: