06/03/2021
Κύπελλο Ελλάδας | Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 - 12:27

Κύπελλο Ελλάδας τελικά χωρίς SL2

Μόνο οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 θα μπουν στην κληρωτίδα * Το αστείο «ναι μεν αλλά…», από την Επιτροπή των «ειδικών» έφερε την απόφαση αποκλεισμού για τη δεύτερη κατηγορία

Πάει και το Κύπελλο Ελλάδας για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2! Η μη σαφή θέση της Επιτροπής των «ειδικών» για τον κορωνοϊού με ένα «ναι μεν αλλά…» πέταξε εκτός κλήρωσης εν τέλει την SL2 από τον θεσμό. Αυτό αποφασίσθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με δεδομένο ότι η Επιτροπή ανέφερε τα εξής:

«Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, λαμβάνοντας το λόγο παρουσίασε την εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, αναφορικά με τη συμμετοχή ομάδων της Superleague2 στη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία κατέληξε στο να πραγματοποιηθεί η επικείμενη κλήρωση του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς να εξαιρεθούν οι ομάδες της Super League 2.

Τα μέλη θα επανέλθουν εντός δεκαημέρου προκειμένου να εισηγηθούν επί του θέματος λαμβάνοντας υπόψη τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα.

Μετά από διαλογική συζήτηση τα μέλη της Επιτροπής ενέκριναν ομόφωνα την ανωτέρω εισήγηση».

Κοινώς, το 10ήμερο ήταν μετά τις ημερομηνίες των αναμετρήσεων! Απίστευτο, αλλά αληθινό από τους «ειδικούς»...

Έτσι στην κληρωτίδα στις 13.30 της Τρίτης (5/1) θα μπουν μόνο οι 14 ομάδες της SL1. Συγκεκριμένα θα βγουν έξι ζευγάρια με διπλά ματς και δύο ομάδες θα περάσουν άνευ αγώνα κατευθείαν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Τα πρώτα ματς θα γίνουν το τριήμερο 19-20-21 Ιανουαρίου 2021...

Μοιραστείτε το: