08/03/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 - 23:08

Στέλνουν αίτημα για έναρξη Γ' Εθνικής και Α' Κατηγορία Ποδοσφαίρου Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη, μέσω τηλεδιάσκεψης, από την ΕΠΟ με τη συμμετοχή και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού

Αίτημα για επανέναρξη της Γ’ Εθνικής και της Α’ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών θα στείλει η ΕΠΟ στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έπειτα από απόφαση που πάρθηκε στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη (30/12).

Στην τηλεδιάσκεψη, μάλιστα, συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Ευρεία σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε σήμερα, με συμμετοχή του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, του προέδρου του ΠΣΑΠ κ. Γιώργου Μπαντή, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά, του μέλους της ιατρικής επιτροπής της Γ.Γ.Α. κ. Οδυσσέα Παξινού και εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Γ' Εθνικής.

Αντικείμενό της ήταν η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και η έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Γυναικών, εντός του πλαισίου που καθορίζει η εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας του COVID-19.

Δεδομένης της κοινής επιθυμίας για επιστροφή στα γήπεδα, εκφράστηκε η βούληση όλων των πλευρών για αυστηρή τήρηση των προϋποθέσεων επανέναρξης των πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η υποβολή, εκ μέρους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Α., προς έγκριση, υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τα 9 προαπαιτούμενα που ισχύουν για όλα τα εθνικά πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι ώστε -τηρουμένων των οδηγιών του πρωτοκόλλου- να επαναρχίσουν οι προπονήσεις».

Μοιραστείτε το: