06/03/2021
ΑΙΓΑΛΕΩ | Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 - 23:20

Παλτόγλου: «Έχω τις αμφιβολίες μου αν θα γίνει το πρωτάθλημα...»

Ο πρόεδρος του Αιγάλεω είπε ότι μόνο έξι ομάδες της Football League έχουν καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ

Η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα 2 είναι ο στόχος του Αιγάλεω σύμφωνα με τον Άρη Παλτόγλου, ο οποίος, πάντως, είπε ότι έχει αμφιβολίες για το αν θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Football League.

Παράλληλα, μιλώντας την Τρίτη (29/12) στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ», ο πρόεδρος του «Σίτι» ανέφερε ότι μόνο έξι από τις 20 ομάδες έχουν καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

«Θα δούμε, μακάρι να παιχτεί. Η πορεία θα το δείξει. Εγώ έχω τις αμφιβολίες μου, αλλά δεν πειράζει. Επειδή βγήκα και το είπα και κάποιοι το πήρανε λίγο στραβά. Δεν πειράζει, εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε. Μπορούμε να τηρήσουμε το πρωτόκολλο, να δούμε ποιος άλλος μπορεί και να προχωρήσουμε να παίξουμε το πρωτάθλημα.

Μόνο έξι ομάδες έχουν καταθέσει φάκελο. Από τις είκοσι έχουν καταθέσει οι έξι. Οι δεκατέσσερις δεν έχουν καταθέσει ακόμα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, εμείς είμαστε εδώ, κοιτάμε την ομάδα μας μόνο, είμαστε έτοιμοι. Ο στόχος είναι να ανέβουμε για φέτος στη Σούπερ Λιγκ 2 και θέλουμε να παίξουμε, γιατί έχουμε φτιάξει πάρα πολύ καλή ομάδα φέτος. Έχουμε τον Θωμά Γράφα προπονητή, τον Παναγιώτη Δουφεξή, τον Πέτρο Κωνσταντινίδη, τον Χρήστο Αποστολίδη, που είναι μαζί μας και έχουμε φτιάξει μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, φέτος ήταν η χρονιά μας», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Αιγάλεω.

Και πρόσθεσε: «Την ομάδα την πήραμε πριν 5-6 χρόνια στην απόλυτη απαξίωση, είχε φτάσει στην Α' Αθηνών. Σιγά σιγά ανεβήκαμε, τώρα έχουμε φτάσει στη Football League, είμαστε μια νοικοκυρεμένη ΠΑΕ, από τις λίγες ΠΑΕ που δεν χρωστάνε ούτε ευρώ, ούτε στο Δημόσιο ούτε σε ποδοσφαιριστές, πουθενά, και βλέπουμε το μέλλον. Είμαστε μόνο Αιγάλεω και εγώ και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου, είμαστε Αιγάλεω από παιδάκια».

Μοιραστείτε το: