04/03/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 - 17:53

Mαρτίνς: «Έχουμε τη φιλοδοξία να πάμε πολύ μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ...» (video)

Η μεγάλη δύναμη της Αϊντχόφεν είναι το επιθετικό της παιχνίδι, είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού

Η Αϊντχόφεν είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει δύο παιχνίδια με έμφαση στην επίθεση.

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε ότι η μεγάλη δύναμη της PSV είναι το επιθετικό της παιχνίδι, ωστόσο υπογράμμισε ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν φιλοδοξίες στη διοργάνωση και θέλουν να τα πάνε καλύτερα από πέρσι, φτάνοντας όσο πιο μακριά γίνεται.

«Είναι μια διοργάνωση όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες, πολλές από το Tσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, ομάδες που έκαναν καλές εμφανίσεις και καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ και κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να βρίσκονται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για ένα Τσάμπιονς Λιγκ δεύτερου φόρματ.

Είναι δύσκολο το ζευγάρι, γιατί η Αϊντχόφεν είναι μια ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή. Μια ομάδα νέα, με πολλή ποιότητα. Ήδη έχει κερδίσει το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ, σε μια άλλη δεκαετία. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παραδοσιακά είναι επιθετικές και θέλουν την κατοχή της μπάλας. Αυτή είναι η μεγάλη τους δύναμη. Θα είναι ένα παιχνίδι μεγάλης ποιότητας. Ένα παιχνίδι με δύο επιθετικές ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση.

Να περάσουμε αυτή τη φάση και μετά έχουμε τη φιλοδοξία να τα πάμε καλύτερα από ότι πήγαμε πέρσι στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είναι που επιθυμούμε. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ δύσκολες. Πάντα όμως λέμε ότι έχουμε ένα όνειρο. Να πάμε πολύ μακριά σε αυτή τη δοκιμασία και θα παλέψουμε γι' αυτό», είπε τη Δευτέρα (14/12) ο Μαρτίνς στο Οlympiacos TV.

Μοιραστείτε το: