18/01/2021
ΧΑΝΙΑ | Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 - 15:09

Ροκάκης: Πρόταση ανόδου τριών ομάδων στην SL1, αιχμές και υπονοούμενα κατά Λεουτσάκου! (video)

Ο πρόεδρος των Χανίων επίσης κατηγόρησε ως αποκλειστικό υπεύθυνο της περσινής μη συνέχισης του πρωταθλήματος τον Απόλλωνα Σμύρνης

Mια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, στους δημοσιογράφους, Μάνο Σπυριδάκη και Κώστα Νίτσε στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση του «Q TV» το βράδυ της Τετάρτης (2/12).

Εκεί ο ισχυρός άνδρας των «δελφινιών» αποκάλυψε πρόταση για να ανέβουν τρεις ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα 2 και να πέσει μόνο μία από τη Σούπερ Λίγκα 1, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα είναι δίκαιο με δεδομένο ότι δεν θα είναι εφικτό να γίνουν πλέι οφ, αλλά μόνο τα ματς της κανονικής περιόδου.

«Έχουν συζητηθεί πολλά… Τώρα τελευταία λέμε ότι αφού οδεύουν όλα σε μικρό χρονικό διάστημα αγωνιστικής δραστηριότητας, είναι ανέφικτο να γίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ. Κοιτάξτε όλες οι ομάδες επενδύσαμε σε έναν σχεδιασμό με 32 παιχνίδια, ερχόμαστε σε ένα σημείο τώρα πότε θα ξεκινήσουμε πότε θα παίξουμε. Πάμε στο να μην γίνουν πλέι οφ και πλάι άουτ. Άρα λέμε ότι αλλιώς είναι να παιχθεί πρωτάθλημα με 20 παιχνίδια… Για μας το δίκαιο είναι σε τέτοιες καταστάσεις, πανδημίας, πολέμων είναι να γίνουν υποχωρήσεις από παντού. Να αλλαχθούν τα καταστατικά και SL1 και SL2 και να ανέβουν τρεις ομάδες και να πέσει μία», δήλωσε ο Ροκάκης.

Δεν απέκλεισε παράλληλα, να ξεκινήσει (όταν ξεκινήσει) το πρωτάθλημα να μην έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο αν δεν ικανοποιηθούν οι ομάδες…

Σε άλλο σημείο είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συζήτηση για τη Football League από τους λοιμωξιολόγους.

Από εκεί και πέρα, αν και αρχικά δικαιολόγησε τις κινήσεις της διοργανώτριας εν συνεχεία άφησε αιχμές και υπονοούμενα κατά του προέδρου της Ένωσης, Λεωνίδα Λεουτσακου.

«Οι εντάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη διοργανώτρια είναι ότι δεν υπάρχει ενημέρωση στις ομάδες σε όλο αυτό το πρόβλημα…», είπε ο Ροκάκης, που ερωτηθείς για το ότι παρόλα αυτά ομόφωνα στήριξαν τον Λεουτσάκο για τη διοικητική του θεσμική παρουσία υποστήριξε: «Όλα και όλοι κρίνονται από το έργο τους… Οι ομάδες στήριξαν ομόφωνα τον κ. Λεουτσάκο για δημοσιεύματα από κάποια site, που τον δυσφημούν, για αυτό το κομμάτι έγινε το ομόφωνο ψήφισμα. Υπήρχε μια σπίλωση ας πούμε για την προσωπική του ζωή. Δεν παύει, όμως, τα πράγματα να είναι πολύ τεταμένα και οι καταστάσεις οριακές, αλλά στο τέλος της ημέρας θα δούμε, που θα φτάσουμε και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του…».

Σε άλλο σημείο είπε με έμφαση ότι «υποτίθεται ότι κάνει ότι μπορεί ο κ. Λεουτσάκος…».

Ο Ροκάκης, πάντως, είπε ότι δεν φιλοδοξεί να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας, αλλά να δει τα Χανιά στην κορυφαία κατηγορία.

Και τέλος κατηγόρησε ανοιχτά τον Απόλλωνα Σμύρνης ως αποκλειστικό υπαίτιο της μη συνέχισης πέρσι της SL2 λέγοντας μάλιστα ότι «σίγουρα δεν θα τερμάτιζε δεύτερος ο Απόλλωνας Σμύρνης αν γίνονταν και τα πλέι οφ πέρσι, υπήρχαν 12 παιχνίδια ακόμα και αυτό το ήξεραν και το έλεγαν και οι ίδιοι αυτό».

Μοιραστείτε το: