24/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 - 16:57

Έγινε το πρώτο βήμα για SL2-FL με τους λοιμωξιολόγους

Συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη των ειδικών Γραμμένος, Μπουτσικάρης, Λεουτσάκος και Μπαντής * Προς ξεκίνημα των ομαδικών προπονήσεων

Αρχίζει να φαίνεται φως στο τούνελ σχετικά με την έναρξη των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League, καθώς την Τετάρτη (2/12) έγινε η τηλεδιάσκεψη των φορέων του ποδοσφαίρου με το υπουργείο Υγείας και τους λοιμωξιολόγους.

Βαγγέλης Γραμμένος από πλευράς ΕΠΟ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης από τη Σούπερ Λίγκα 1, Λεωνίδας Λεουτσάκος από την Ένωση SL2-FL και Γιώργος Μπαντής από τον ΠΣΑΠ τόνισαν την ανάγκη να μπουν στη δράση οι ομάδες των δύο κατηγοριών, αναλύοντας για 25 λεπτά τις απόψεις τους και όλα δείχνουν ότι σε πρώτη φάση η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων θα ανάψει το πράσινο φως, ώστε να αρχίσουν ξανά οι ομαδικές προπονήσεις των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 2.

Και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μετά από διάστημα δύο με τριών εβδομάδων θα μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2, οπότε είναι πιθανό πλέον να διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική εντός του Δεκεμβρίου, με την FL να αρχίζει από την πλευρά της τον Ιανουάριο.

Παρών στην τηλεδιάσκεψη ήταν και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2-Football League αναφέρονται τα εξής: «Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή. Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα».

Μοιραστείτε το: