24/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 - 16:22

Ομόφωνη στήριξη στο προεδρείο της SL2-FL για όλες τις ενέργειες του

Διευρυμένη επιτροπή διαπραγμάτευσης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με την ΕΡΤ

Ηχηρή απάντηση στις στοχευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένα ΜΜΕ, που δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2 – Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, έδωσε το Δ.Σ. της διοργανώτριας, που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης το μεσημέρι της Τρίτης (1/12). Το συμβούλιο ομόφωνα στήριξε όλες τις ενέργειες του προεδρείου αναφορικά με την έναρξη των πρωταθλημάτων των δύο μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών, αλλά και των προσπαθειών για οικονομική ενίσχυση των ομάδων.

Παράλληλα συστήθηκε διευρυμένη επιτροπή διαπραγμάτευσης για τα τηλεοπτικά, όπως γίνεται κάθε χρόνο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας, σε απάντηση δημοσιευμάτων εξέφρασε ομόφωνα τη στήριξή του στον Πρόεδρο και τους Αντιπροέδρους, εγκρίνοντας τις ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, αφενός για την έναρξη των πρωταθλημάτων και αφετέρου για την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ μελών της.

Συστήθηκε επιτροπή διαπραγμάτευσης με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όπου εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια 2019, ΠΑΕ Ξάνθη Α.Ο και ΠΑΕ Χανιά».

Μοιραστείτε το: