17/01/2021
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 - 23:39

Λόπεθ: «Είμαστε ταπεινή ομάδα, αλλά δεν είμαστε χαζή ομάδα»

Ο προπονητής του Βόλου είπε ότι πίστευε στην ανατροπή

Με σπουδαία ανατροπή ο Βόλος απέφυγε την ήττα στη Ριζούπολη κόντρα στον Απολλωνα Σμύρνης και ο Άνχελ Λόπεθ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ότι πίστευε στο θετικό αποτέλεσμα, ακόμα και όταν η ομάδα του βρέθηκε να χάνει με 3-0.

Παράλληλα, μιλώντας στη Νοva, o Iσπανός τεχνικός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία, με αφορμή πέναλτι που ζήτησαν οι Βολιώτες στο 0-0, για να πει χαρακτηριστικά ότι «είμαστε ταπεινή ομάδα, αλλά δεν είμαστε χαζή ομάδα».

«Πίστευα στην ανατροπή. Όλοι γνωρίζουν τη φιλοσοφία μου στα αποδυτήρια, το ίδιο είχα πει και στο ματς με τον ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα και απόψε το πίστεψα μέχρι το τέλος. Αν έχουμε κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτό είναι το πνεύμα μας.

Ήταν ξεκάθαρο πέναλτι και όλες αυτές οι φάσεις είναι πέναλτι όταν εξετάζονται στο VAR. Καταλαβαίνω ότι έχουμε εις βάρος μας 9 πέναλτι. Δεν σέβονται τον Βόλο. Είμαστε ταπεινή ομάδα, αλλά δεν είμαστε χαζή ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι γίνεται το ίδιο. Παρακαλώ σεβασμό», ανέφερε ο Λόπεθ.

Μοιραστείτε το: