24/01/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 - 22:43

Μάγγος: «Εκτιμώ πως θα ξεκινήσουν οι αγώνες μετά τις γιορτές...»

Αυτό βλέπει για τη Σούπερ Λίγκα 2 ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας

Την ελπίδα ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 θα ξεκινήσει μετά τις γιορτές και δεν θα υπάρξει και άλλη καθυστέρηση εξέφρασε ο Γιάννης Μάγγος.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία», ανέφερε σχετικά: «Εκτιμώ πως θα ξεκινήσουν οι αγώνες μετά τις γιορτές και πως δεν θα έχουμε έξαρση του ιού. Θα δούμε».

Και πρόσθεσε: «Αναμένουμε την Τρίτη από την τηλεδιάσκεψη να βγει κάτι το θετικό και να αρχίσουν από την άλλη εβδομάδα οι προπονήσεις, με όλες τις σχετικές επιφυλάξεις. Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας την επικινδυνότητα του ιού, σεβόμαστε τις εντολές που δίνουν οι αρμόδιοι για να ελαττωθούν τα κρούσματα, όμως πρέπει και εκείνοι να καταλάβουν πως κι εμείς στις κατώτερες κατηγορίες έχουμε κουραστεί ψυχικά, αλλά και οικονομικά.

Στην Αγγλία ήδη επιτρέπεται και ένας αριθμός φιλάθλων στα γήπεδα, όμως εμείς ακόμη διατηρούμε πολλές επιφυλάξεις στο να αρχίσει η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας. Ευελπιστούμε πως θα γίνει ένα βήμα μπροστά και θα αρχίσουν τουλάχιστον οι προπονήσεις».

Μοιραστείτε το: