15/01/2021
ΑΕΛ | Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 - 19:12

Ανησυχεί ο Κούγιας για τη διαιτησία εν όψει Άρη...

Τι δήλωσε για Καραντώνη και Κοτσάνη ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ

Ο Καραντώνης του Συνδέσμου Βέροιας ορίστηκε να διευθύνει το ματς της ΑΕΛ με τον Άρη, στο VAR θα είναι ο Κοτσάνης από τη Δράμα και ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε ανήσυχος σε τοποθέτησή του.

Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», σε δήλωσή του τη Δευτέρα (30/11) στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, ευχήθηκε πάντως να διαψευστεί για τις ανησυχίες του, προσθέτοντας ότι είναι εξαιρετική η διαιτησία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Aναλυτικά: «Διάβασα τους ορισθέντες διαιτητές με τον Άρη, οι οποίοι προέρχονται από τον νομό Ημαθίας και είναι η πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο που νοιώθω μία ανησυχία για την διαιτησία, όχι γιατί ο κ. Καραντώνης και οι βοηθοί του δεν είναι καλοί διαιτητές, αλλά για τους δικούς μου λόγους, που εύχομαι να διαψευστούν και θα είμαι ο πρώτος που θα τους δώσω συγχαρητήρια.

Ελπίζω και εύχομαι ο κ. Κοτσάνης από την Δράμα στο VAR να σεβαστεί την ιστορία και το τι έχουν προσφέρει αυτές οι δύο ιστορικές ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τον κ. Καραντώνη να έχει μία άριστη διαιτησία.

Η διαιτησία έχει πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, σε όλους τους αγώνες και για όλες τις ομάδες».

Μοιραστείτε το: