24/01/2021
ΠΑΟΚ | Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 - 20:14

Γκαρσία: «Κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς έχουμε μόνο τελικούς...»

Αιχμηρός ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το διπλό στη Λαμία

O ΠΑΟΚ πέρασε νικητής από τη Λαμία, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία προτίμησε να αφήσει αιχμές στις δηλώσεις του για ομάδες που δίνουν φιλικά παιχνίδια, ενώ η δική του δίνει τελικούς.

Μιλώντας στη Νοva, είπε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός τεχνικός: «Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλά παιδιά ήταν κουρασμένα σήμερα. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα που δουλεύει σκληρά. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς έχουμε μόνο τελικούς.

Σίγουρα τα παιδιά αυτά που έχουν παίξει λίγο θέλουν χρόνο. Δουλεύουν καλά μέσα στην εβδομάδα. Εγώ τους είπα ότι όλοι μπορούν να παίξουν και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία τους. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά».

Και πρόσθεσε: «Σήμερα κάποια παιδιά που έπαιξαν ήταν καλά, εγώ θέλω να δω όλα τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο και σημαντικό να έχουμε 25 παιδιά έτοιμα να παίξουν. Τώρα θέλουμε λίγη ξεκούραση, να πάνε με τους οικογένειές τους τα παιδιά και μετά να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Πεμπτης, που είναι τελικός και για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει που όλες οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους».

Αναφέρθηκε και στον άλλοτε συμπαίκτη του και νυν παίκτη της Λαμίας, Γιάννη Σκόνδρα, για να πει σχετικά: «Παίξαμε μαζί παλιά, είναι καλό παιδί. Αυτό είναι η ζωή, χάρηκα που τον είδα σήμερα. Είναι πάντα ένας πολεμιστής».

Μοιραστείτε το: