17/01/2021
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 - 17:44

Μπόλονι: «Είχαν ουσία οι προσπάθειές μας, πήγαμε καλά»

Ικανοποίηση του τεχνικού του ΠΑΟ για τη νίκη με Παναιτωλικό

Στα νικηφόρα αποτελέσματα γύρισε ο Παναθηναϊκός με το 2-1 επί του Παναιτωλικού, με τον Λάζλο Μπόλονι να δηλώνει ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του.

Μιλώντας στη Νοva, o Ρουμάνος τεχνικός είπε ότι είχε ουσία η ομάδα του και ανέφερε σχετικά: «Θα μπορούσα να στοιχηματίσω πως θα είχαμε ένα σφιχτό αγώνα και δεν βρισκόμαστε σε θέση να πούμε πως 3-4 από τους βασικούς μας έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται εκτός ομάδας. Αναφέρομαι στον Κουρμπέλη, τον Χατζηγιοβάνη, και τον Βέλεθ. Αυτοί φέρνουν το βάρος στην ομάδα. Ένα από τα γκολ που πετύχαμε ακυρώθηκε ως οφσάιντ και βεβαίως μπορεί να είναι μικρά οφσάιντ αλλά είναι.

Οι προσπάθειές μας είχαν ουσία. Πήγαμε καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μπορέσαμε να δώσουμε χώρο σε νέους παίκτες και ακόμη κατανοώ πως οι νέοι πρέπει να διορθώσουν πράγματα».

Και πρόσθεσε: «Με κάθε νίκη που παίρνουμε κερδίζουμε χρόνο. Κερδίζουμε χρόνο και για τους σημαντικότερους παίκτες, που είναι ενδεχομένως κουρασμένοι ή δεν έχουν βρει ακόμη τη φόρμα τους.

Επίσης, κερδίζουμε χρόνο για να διορθώνουμε τα πράγματα και με τους νεότερους παίκτες. Επίσης, τους γνωρίζω ήρεμα τους παίκτες μου».

Μοιραστείτε το: