23/01/2021
ΗΡΑΚΛΗΣ | Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 - 14:55

Πατουλίδου: «Εύχομαι οι αθλητές του Ηρακλή να τιμούν την ιστορία του και να διαπρέπουν»

Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ευχήθηκε στον Ηρακλή που κλείνει τα 112 χρόνια ζωής *Τι έγραψε ο αντιδήμαρχος της συμπρωτεύουσας Μάκης Κυριζίδης

Ευχές έδωσε στον Ηρακλή η Βούλα Πατουλίδου για τα γενέθλιά του. Ο «Γηραίος» έκλεισε την Κυριακή (29/11) τα 112 χρόνια ζωής και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ολυμπιονίκης και αθλήτρια του συλλόγου στο παρελθόν, δε θα μπορούσε όπως είναι φυσικό να τον ξεχάσει.

Η Πατουλίδου έγραψε στην επίσημη σελίδα του Γ.Σ. την Κυριακή (29/11): «Εύχομαι στην ομάδα και στους ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΗ χρόνια πολλά.

Είναι ένα σωματείο που φόρεσα την φανέλα του και τη τίμησα. Εύχομαι οι αθλητές του να τιμούν την ιστορία του και να διαπρέπουν σε κάθε άθλημα που αγωνίζονται. Να κατακτούν τίτλους και να κάνουν περήφανη την ομάδα, την πόλη και την χώρα.

Να αισθάνονται στους ώμους την ευθύνη της ιστορίας της ομάδας και να τιμούν το "ευ αγωνίζεσθαι" με τον ημίθεο στο στήθος».

Να σημειωθεί πως ευχές στον «Γηραιό» έδωσε και ο αντιδήμαρχος της συμπρωτεύουσας Μάκης Κυριζίδης, αναφέροντας τα εξής: «Σήμερα Γιορτάζει η Θεσσαλονίκη! 112 χρόνια από την ίδρυση του ΗΡΑΚΛΗ μας, από την ίδρυση του ιστορικότερου σωματείου της Ελλάδος!

Ίσως να περνάει δύσκολα τα τελευταία χρόνια αλλά μετά από κατακτητές, πολέμους, διώξεις έβγαινε πάντα δυνατότερος, προσφέροντας στον τόπο ήρωες!»

Μοιραστείτε το: