15/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 - 18:26

ΠΣΑΠ: Ζητά τηλεδιάσκεψη με λοιμωξιολόγους και υπουργεία για να αρχίσουν SL2 και FL

Eστάλη το αίτημα σε ΕΠΟ, Ένωση Σούπερ Λίγκας 2-Football League και SL1

Ακόμη στο... περίμενε είναι η Σούπερ Λίγκα 2 και η Football League και ο ΠΣΑΠ προσπαθεί με τη σειρά του να επισπευσθούν οι διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσουν τα δύο πρωταθλήματα.

Την Πέμπτη (26/11), λοιπόν, το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών έκανε γνωστό ότι ζητά τη διεξαγωγή τηλεδιάσκεψης με τους λοιμωξιολόγους και τα αρμόδια υπουργεία, με τη συμμετοχή βέβαια της ΕΠΟ, της Ένωσης SL2-FL και της Σούπερ Λίγκας 1, στις οποίες κι εστάλη με επιστολή το σχετικό αίτημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων και της δραματικής καθυστέρησης στην επανέναρξη των προπονητικών και αγωνιστικών δραστηριοτήτων στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες Super League 2 και Football League, ο ΠΣΑΠ έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ και τη διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων, το οποίο κοινοποιήθηκε και στη Super League 1, ώστε από κοινού να προσκληθούν σε ευρεία τηλεδιάσκεψη εκπρόσωποι των αρμοδίων Υπουργείων και της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, όπου και θα τεθεί επί τάπητος το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μη έναρξη των πρωταθλημάτων.

Ο Νοέμβριος ουσιαστικά παρήλθε, οι κατηγορίες παραμένουν ανενεργές από τον περασμένο Μάρτιο και προ πολλού περάσαμε από το σημείο μηδέν».

Μοιραστείτε το: