15/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 - 15:17

Λεουτσάκος: «Aν δεν δοθεί λύση με τη SL2, τότε θα διαλυθεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»

Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο της διοργανώτριας για την ανάγκη να παιχθεί μπάλα και εκτός της Σούπερ Λίγκας 1

Της Ελλάδας τα παράλογα… Όταν παντού και φυσικά με περισσότερα κρούσματα και θανάτους η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία το ποδόσφαιρο συνεχίζεται εδώ οι κυβερνώντες και οι «ειδικοί» της επιτροπής των λοιμωξιολόγων παίζουν… κρυφτούλι με συνέπεια να μην δίνεται «πράσινο φως» στη Σούπερ Λίγκα 2 να ξεκινήσει!

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος με μια κραυγή αγωνίας υπογράμμισε ότι αν δεν ξεκινήσει η SL2 αρχικά και η FLστη συνέχεια μοιραία θα οδηγηθεί σε διάλυση το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση Λεουτσάκου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 την Πέμπτη (26/11) ήταν η ακόλουθη με αφορμή και πρόσφατές δηλώσεις του λοιμωξιολόγου Σύψα: «Προφανώς ο κύριος Σύψας, επειδή είναι και 30 επιδημιολόγοι στην επιτροπή και ο ένας δεν γνωρίζει τον άλλον, να μην το γνωρίζει. Σέβομαι την ιδιότητά του, αλλά μέσω των ρεπορτάζ που έχουν γίνει, μέσω ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκας 1 ξέρουν όλοι τι έχουμε κάνει.

Μιλάμε για 3.000 οικογένειες σε όλο το φάσμα. Μετά την τελευταία συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, της Σούπερ Λίγκας 1 και τον ΠΣΑΠ αποφασίσαμε να φτάσουμε συντονισμένα σε κάποιον υπεύθυνο, έστω επιτροπή επιδημιολόγων να εξηγήσουμε και να τους ενημερώσουμε ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν γίνεται να μην παίζει η Σούπερ Λίγκα 2 και να παίζει η Σούπερ Λίγκα 1.

Είναι τα ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα. Είναι μια μάζα ποδοσφαιριστών που δεν έχει διασπορά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν κολλάει στη Σούπερ Λίγκα 1 και κολλάει στη Σούπερ Λίγκα 2. Υπάρχει πρόβλημα και με τη Σούπερ Λίγκα 1 και όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL και πρόσθεσε με νόημα: «Στην Αγγλία σκέφτονται να βάλουν και 4.000 κόσμο στην τέταρτη εθνική με περισσότερα κρούσματα, με περισσότερους θανάτους. Σαφώς συμπάσχουμε στη χώρα μας, είμαστε αλληλέγγυοι, γι' αυτό και λέμε να τηρήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Εάν δεν δοθεί μία λύση, θα διαλύσει όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Μοιραστείτε το: