18/01/2021
ΑΕΛ | Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 - 19:22

Κούγιας: «Η επιλογή Τάτση είναι για να διεκδικήσει η ΑΕΛ την έξοδο στην Ευρώπη...» (pics)

Ο 48χρονος τεχνικός ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τον μεγαλομέτοχο των «βυσσινί»

Στην επίσημη παρουσίαση του Γιάννη Τάτση προχώρησε το απογευμα της Τρίτης (24/11) ο Αλέξης Κούγιας, με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ να δείχνει ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του 48χρονου τεχνικού.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» είπε χαρακτηριστικά ότι ο άλλοτε προπονητής του Πλατανιά επελέγη, προκειμένου να διεκδικήσουν οι Θεσσαλοί την έξοδο στην Ευρώπη.

«Γνωρίζω προσωπικά τον Γιάννη από την κοινή μας παρουσία στα Γιάννενα και πρόκειται για ένα εξαιρετικό άνθρωπο. Ο Γιάννης σαν ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο είχε το πνεύμα του προπονητή, πράγμα που φαινόταν ότι θα γίνει προπονητής.

Αυτό που ονειρεύομαι για την ΑΕΛ είναι να μείνει ένας προπονητής χρόνια στην ομάδα και μαζί να ζήσουμε επιτυχίες. Η επιλογή του Γιάννη Τάτση δεν είναι για να σωθεί η ομάδα αλλά για να διεκδικήσει η ομάδα την έξοδο στην Ευρώπη. Τέλος να ευχαριστήσω την ομάδα της Καλλιθέας για την άμεση αποδέσμευση του Γιάννη που μας βοήθησε να ολοκληρώσουμε άμεσα την επίτευξη της συνεργασίας», δήλωσε ο Αλ. Κούγιας.

Από την πλευρά του, ο Γ. Τάτσης ανέφερε: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του κ. Κούγια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Εύχομαι με την παρουσία μου στην ομάδα να κάνω όλους τους ανθρώπους γύρω από τον σύλλογο χαρούμενους και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μοιραστείτε το: