07/05/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 - 20:07

Ένωση SL2-FL: «Θερμές ευχαριστίες σε SL1 και ΠΣΑΠ...»

Για τη συμπαράσταση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 1 στο αίτημα να αρχίσουν τα πρωταθλήματα των δύο μικρότερων κατηγοριών

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην Ένωση Σούπερ Λίγκας 2-Football League για τη συμπαράσταση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 1 στο αίτημα να ξεκινήσουν επιτέλους τα δύο πρωταθλήματα.

Εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση το Σάββατο (22/11), απονέμονται τα εύσημα και στον ΠΣΑΠ και τονίζεται και πάλι ότι αναμένεται το πράσινο φως από την Πολιτεία για την έναρξη των δύο κατηγοριών.

Aναλυτικά: «Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους ποδοσφαιριστές της Super League 1, τη διοίκηση του ΠΣΑΠ και τις διοικήσεις των 14 ΠΑΕ - μελών της Super League 1 για τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αίτημα της Super League 2 και της Football League να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

Κίνηση που κορυφώθηκε σήμερα με την νέα ανακοίνωση συμπαράστασης των ποδοσφαιριστών της SL1 στους συναδέλφους τους και την ενός λεπτού καθυστέρηση στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σεβόμενοι πάντα το αδιαπραγμάτευτο αγαθό της δημόσιας υγείας και με δεδομένη την κατά γράμμα τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων όπως αυτά ακολουθούνται από την Α, τη τάξει, επαγγελματική κατηγορία, αναμένουμε επιτέλους το πράσινο φως της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και τη βούληση της Πολιτείας για να εκκινήσουν τα πρωταθλήματά μας».

Μοιραστείτε το: