07/05/2021
ΗΡΑΚΛΗΣ | Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 - 11:57

Νεντίδης: «Δεν ήμουν έτοιμος για τον Ηρακλή αυτό τον καιρό»

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στον χαμό του Αντώνη Γεωργιάδη

Ο Νίκος Νεντίδης μίλησε στο ραδιόφωνο του «Metropolis» την Τρίτη (17/11), και αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε από τον Ηρακλή, αλλά και στο χαμό του Αντώνη Γεωργιάδη.

Μεταξύ άλλων ο Νεντίδης δήλωσε πως αυτό το διάστημα δεν ήθελε να δουλέψει γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί, για αυτό και δεν αποδέχτηκε την πρόταση του «Γηραιού». Παράλληλα, μίλησε και για τον Σπύρο Μπαξεβάνο που θα αναλάβει τους Θεσσαλονικείς κατά πάσα πιθανότητα, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: Για τον «χαμό» του Αντώνη Γεωργιάδη: «Τον έζησα πολλά χρόνια και ήταν ένας προπονητής που με πίστεψε και εισηγήθηκε την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Αυτό που θυμάμαι, ήταν ότι αποτελούσε τον πιο επιθετικό Έλληνα προπονητή εκείνα τα χρόνια. Θυμάμαι πως ήθελε από εμάς τους παίκτες επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου. Ήταν ο μοναδικός που είχε τέτοια επιθετική προσέγγιση, δεν κάναμε αμυντική προπόνηση. Με βοήθησε σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Ήταν σπουδαίος και οι σπουδαίοι φεύγουν κάποτε από κοντά μας...»

Για τον Ηρακλή και τον λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία: «Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία απλά για προσωπικούς λόγους αυτό το διάστημα δε θέλω να δουλέψω. Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής αυτό τον καιρό. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος. Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά με μεγάλα προβλήματα που εύχομαι να τα λύσει. Πρέπει να είσαι 100% έτοιμος και εγώ δεν είμαι αυτή τη στιγμή»

Για τον Σπύρο Μπαξεβάνο που θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν, την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή: «Μακάρι γιατί είναι έμπειρος προπονητής. Αν πάει του εύχομαι καλή τύχη. Γίνεται καλή προσπάθεια στον Ηρακλή».

Μοιραστείτε το: