07/05/2021
Ομάδες | Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 - 14:00

Το αντίο του Μακεδονικού στον Παύλο Δήμου

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας έφυγε άδοξα από τη ζωή στα 44 του μόλις, χρόνια

Η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παύλου Δήμου την Πέμπτη (12/11), έχει σκορπίσει θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο αφού ο Δήμου, έφυγε από τη ζωή μόλις, σε ηλικία 44 ετών.

Ο Μακεδονικός στον οποίο ήταν γενικός αρχηγός ο εκλιπόντας, τον αποχαιρέτησε με μήνυμα του, την Παρασκευή (13/11).

Το μήνυμα της ομάδας αναφέρει: «Ο χρόνος σταμάτησε το απόγευμα της σημερινής ημέρας, στην είδηση ότι ο Παύλος Δήμου δεν είναι πια μαζί μας.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μέλη της «πράσινης» και όχι μόνο οικογένειας, ένας πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που έκανε φίλους σε όλη την Ελλάδα, ένας επιχειρηματίας που έκανε φίλους σε όλη την πόλη, ένας team manager που δούλευε σκληρά και με διάθεση, ένας τρυφερός γονέας και σύζυγος, ένας φίλος που πάντα χαμογελούσε.

Η παρουσία του Παύλου στον Μακεδονικό, τόσο στο ρόλο του ποδοσφαιριστή για δύο σεζόν πριν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, όσο και σε αυτόν του team manager την τελευταία διετία, ήταν σπουδαία και αντάξια των αξιών του συλλόγου μας. Η χαρακτηριστική ψηλή, πρόσχαρη και δυναμική φιγούρα του, με το γλυκό χαμόγελο που άνοιγε διάπλατα σε κάθε συνάντηση με συνεργάτες, ποδοσφαιριστές, συμπαίκτες, προπονητές, εργαζομένους και γονείς παιδιών στο σύλλογο μας, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις νωπές ακόμα μνήμες όλων μας.

Ο ξαφνικός χαμός του Παύλου, ανέκοψε το όραμα του για μια ζωή γεμάτη χαρές, επιτυχίες και ισχυρούς δεσμούς με πολλά και αγαπημένα πρόσωπα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, επαγγελματικό και ερασιτεχνικό, είναι από σήμερα φτωχότερο. Έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Παύλο, θα σε θυμόμαστε για πάντα. Παραμένει ανοιχτή, για λογαριασμό σου, μια θέση στον πάγκο, στα γραφεία, στις καρδιές μας. Καλό σου ταξίδι, φίλε».

Μοιραστείτε το: