18/01/2021
Βόλεϊ | Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 - 23:29

ΠΑΣΑΠ - ΣΕΑΥ - ΠΣΑΧ: «Οι αθλητές οδεύουν προς μαζικό στραγγαλισμό»

SOS εξέπεμψαν με ανακοίνωσή τους οι αθλητές βόλεϊ, πόλο και χαντμπολ

Οι σύνδεσμοι των αθλητών πετοσφαίρισης, υδατοσφαίρισης και χειροσφαίρησης με ανακοίνωσή τους εξέπεμψαν SOS για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο και οδεύουμε σε μαζικό στραγγαλισμό λένε οι ενώσεις ΠΑΣΑΠ - ΣΕΑΥ – ΠΣΑΧ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση την Τρίτη (10/11): «Το δεύτερο κύμα της πανδημίας επισημαίνει για ακόμη μία φορά τη σημασία της ατομικής και συλλογικής ευθύνης απέναντι στον αόρατο εχθρό. Από την πρώτη στιγμή, την άνοιξη, σύσσωμη η κοινότητα του ερασιτεχνικού αθλητισμού ένωσε τις δυνάμεις της, έβαλε πλάτη και έστειλε το μήνυμα για τη μάχη κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα. Μία μάχη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχίζουμε να τη στηρίζουμε εμπράκτως.

Η νέα διακοπή όμως στα πρωταθλήματα επιπέδου Α1 στα ερασιτεχνικά αθλήματα δημιουργεί ένα τεράστιο κλίμα αβεβαιότητας για το επαγγελματικό μέλλον δεκάδων αθλητών, ενώ θέτει εν αμφιβόλω τις επιδόσεις των Εθνικών μας Ομάδων Ανδρών και Γυναικών.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός εκπέμπει «SOS» και οι αθλητές του κρέμονται από τις αποφάσεις των αρμοδίων, καθώς με την ισχύουσα κατάσταση οδεύουν προς μαζικό «στραγγαλισμό».

Ζητούμε να βρεθεί άμεσα μία λύση προκειμένου να μπορέσουν οι αθλητές είτε να αγωνιστούν είτε να προπονούνται ώστε να μη μείνουν ξανά σε περίοδο απραξίας, ενώ παράλληλα να μπορέσουν τα αθλητικά σωματεία να διατηρήσουν τη λειτουργία τους.

 ΠΣΑΧ ΣΕΑΥ ΠΑΣΑΠ»

Μοιραστείτε το: