18/01/2021
Βόλεϊ | Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 - 15:38

Η ΕΣΑΠ ζητάει έγκριση για την έναρξη της Βόλεϊ Λιγκ

Η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιρστών αναφέρει πως έστειλε υγειονομικό πρωτόκολλο εφάμιλλο της Σούπερ Λιγκ και της Μπάσκετ Λιγκ

Η ΕΣΑΠ με επιστολή του στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, την Τρίτη (10/11) ζητάει να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ.

Η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, αναφέρει μάλιστα στην ανακοίνωσή της, πως έστειλε επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο εφάμιλλο των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη Σούπερ Λιγκ του ποδοσφαίρου και στη Μπάσκετ Λιγκ του μπάσκετ.

Η ΕΣΑΠ τέλος, αναφέρει πως την Τρίτη (10/11) θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ: «Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως έστειλε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Υγείας, Καθηγητή Παναγιώτη Πρεζεράκο με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο που δεν είναι απλώς εφάμιλλο των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη Σούπερ Λιγκ του ποδοσφαίρου και στη Μπάσκετ Λιγκ του μπάσκετ αλλά περιέχουν και επιπλέον πιστοποιημένους ελέγχους προσαρμοσμένους στις ανάγκες της Volley League.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά συνοδευόμενη με το αίτημα για άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Για όλες τις εξελίξεις αλλά και για το νέο επικαιροποιημένο πρωτόκολλο που αποτελεί συνέχεια των όσων απέστειλε η ΕΣΑΠ στις αρμόδιες αρχές από τις 4 Νοεμβρίου στις 16:00 σήμερα το απόγευμα (10/11/2020) προγραμματίστηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μέσω τηλεδιάσκεψης».

Μοιραστείτε το: