07/05/2021
Ελλάδα | Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 - 19:47

Αγώνες μόνο σε Α’ Εθνική ποδoσφαίρου, μπάσκετ και Ευρώπη, αναγκαστικό «λουκέτο» στην SL2

Φουλ αναστολές σε όλα τα άλλα αθλήματα και πρωταθλήματα των «κόκκινων» περιοχών ανά την επικράτεια * Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του «Πλέι δεν… πλέι» ότι τη γλιτώνει μόνο η SL1, ενώ δεν… πρόλαβε η SL2

Mε τις 47 από τις 72 περιφερειακές ενότητες στο «κόκκινο» πλέον των περιοριστικών μέτρων ελέω κορωνοϊού η κυβέρνηση μέσω του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, λίγο μετά τις 19.30 του Σαββάτου (31/10) έδωσε διευκρινήσεις για το τι θα συμβεί και στον Αθλητισμό.

Στο… κόκκινο λοιπόν (με Αθήνα και όλη τη Β. Ελλάδα μέσα στη σχετική λίστα) υπάρχει αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας σε όλα τα αθλήματα με εξαιρέσεις μόνο την Α’ Εθνική ποδοσφαίρου και μπάσκετ και τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις! Σε όλα τα άλλα μπαίνει «λουκέτο» από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για ένα μήνα. Έτσι δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει και η Σούπερ Λίγκα 2, που είχε ορίσει πρεμιέρα την Κυριακή (8/11). Φυσικά η μπάλα παίρνει στο ποδόσφαιρο και την Football League, τη Γ' Εθνική, τα τοποικά, ενώ το γυναικείο πρωτάθλημα ήδη με απόφαση της ΕΠΟ δεν ξεκίνησε.

Συγκεκριμένα, οι εξαιρέσεις όπως ανακοινώθηκαν και σε σχετικό πίνακα αναφέρουν τα εξής: «Επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων ΜΟΝΟ της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου (SuperLeague) και Α1 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης (BasketLeague), καθώς και ευρωπαϊκών αγώνων (ChampionsLeague & EuropaLeague) - σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα της FIFA& FIBA».

Έτσι επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο το ρεπορτάζ της WEB εκπομπής του a-sports.gr «Πλέι δεν… πλέι» με τον Δημήτρη Δημητρίου, που από το μεσημέρι της Παρασκευής (30/10) σας είχε ενημερώσει ότι στο… τσακ τη γλιτώνει η SL1, αλλά μπαίνει λουκέτο χωρίς τη θέληση της και δεν προλαβαίνει η SL2.

-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤO«ΠΛΕΪ ΔΕΝ… ΠΛΕΪ» ΤΗ WEB ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ A-SPORTS.GR

Μοιραστείτε το: