25/06/2021
Διαιτησία | Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 - 17:02

Σωστό το πέναλτι το ΑΕΚ, αλλά έπρεπε να αποβληθεί ο Ανσαριφάρντ (video)

Ο σχολιασμός του προέδρου της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις επίμαχες φάσεις της 6ης αγωνιστικής στην SL1

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 ανέλυσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μέσω του σχετικού βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη (27/10), αναφέροντας ότι σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΚΕΔ διαφώνησε με τον μη καταλογισμό δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Ανσαριφάρντ για αγκωνιά στον Κάργα, που θα έφερνε την αποβολή του Ιρανού φορ.

Επίσης, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής υποστήριξε ότι δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι στον Ατρόμητο στη νίκη επί του Παναιτωλικού.

«Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά την διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 6η αγωνιστική της Super League», αναφέρεται στην ενημέρωση της ΚΕΔ.

Μοιραστείτε το: