25/06/2021
Πρωτάθλημα | Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 - 22:55

Αναβολή εν όψει στο Απόλλων Σμύρνης - Λαμία

Στα νέα τεστ κορωνοϊού της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» το Σάββατο προέκυψαν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές θετικοί, πέρα από το μέλος του τεχνικού τιμ και τον έναν παίκτη, που είναι σε καραντίνα * Ενημερώνεται ο Μαυρωτάς * Την Κυριακή η οριστική απόφαση

Στον… αέρα εντελώς είναι το Απόλλων Σμύρνης – Λαμία ως προς τη διεξαγωγή του και οδηγείται ολοταχώς προς αναβολή. Κι αυτό διότι προέκυψαν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές θετικοί από τα τεστ του Σαββάτου (24/10), πέραν του ενός παίκτη και του ενός μέλους του τεχνικού τιμ, που έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», όπως ανακοινώθηκε επισήμως.

Να σημειωθεί ότι οι δύο νέα κρούσματα παρουσίασαν συμπτώματα στο ξενοδοχείο, που είχε αποσυρθεί η αποστολή των «κυανόλευκων».

Μοιραία, λοιπόν, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες να πραγματοποιηθεί κανονικά η αναμέτρηση της Ριζούπολης στις 18.15 της Κυριακής (25/10) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ενημερώνει εγγράφως τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά και τους αρμόδιους φορείς, ενώ η οριστική απόφαση για την τύχη του αγώνα θα παρθεί την Κυριακή το πρωί σε συνεργασία και με τη διοργανώτρια και τα προβλεπόμενα στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον πρέπει να υπάρχουν τρία κρούσματα σε παίκτες κατά το τελευταίο τεστ για να υπάρχει αναβολή... Αριθμός, που ενδεχομένως να φτάσει και να ξεπεραστεί, αφού την Κυριακή στον Απόλλωνα Σμύρνης θα έχουν όλα τα αποτελέσματα των τεστ του Σαββάτου...

Μοιραστείτε το: