25/06/2021
Ελλάδα | Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 - 11:18

«Στοπ» Μητσοτάκη για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Δεν θα διεξαχθούν με κόσμο οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ – Ομόνοια

Τελικά οι φίλαθλοι δεν θα επιστρέψουν στις εξέδρες των ποδοσφαιρικών γηπέδων, έπειτα από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τo πρωί της Τρίτης (20/10).

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός έβαλε «στοπ» στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, μετά τις ζωηρές ενστάσεις του υπουργείου Υγείας στην παρούσα φάση.

Μάλιστα, μετά από συεννόηση των αρμόδιων λοιμωξιολόγων και του Σωτήρη Τσιόδρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κρίθηκε ασφαλέστερο να ανασταλεί το μέτρο της επιστροφής των φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα.

Κάτι που σημαίνει φυσικά πως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, αλλά και τα ματς πρωταθλήματος δεν θα διεξαχθούν με κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες».

Μοιραστείτε το: