25/07/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 - 19:45

Σούπερ Λίγκα 1: «Επιστροφή στις κερκίδες, ώρα ευθύνης για όλους μας...»

Η διοργανώτρια ζητά προσοχή και προσήλωση στα μέτρα για τον κορωνοϊό

Tα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας 1 θα γίνονται από την 7η αγωνιστική με κόσμο στις εξέδρες, σε ποσοστό 10%, και η διοργανώτρια αρχή φρόντισε να στείλει το μήνυμά της και στις ομάδες και στον κόσμο ότι θα πρέπει να υπάρξει η απόλυτη προσοχή στα μέτρα για τον κορωνοϊό.

«Επιστροφή στις κερκίδες, ώρα ευθύνης για όλους μας», είναι το χαρακτηριστικό σύνθημα της Λίγκας στην ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (19/10).

Αναλυτικά: «Με αίσθημα ευθύνης, από την πρώτη στιγμή που η Super League έθεσε το ζήτημα της σταδιακής επιστροφής των φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, η διοργανώτρια αρχή κατάρτισε λεπτομερές σχέδιο, σε στενή και συστηματική συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και την Πολιτεία, με πρωταρχικό μέλημα την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Ένα λεπτομερές σχέδιο που περιλαμβάνει από την ανέπαφη αγορά του εισιτηρίου μέσω διαδικτύου, μέχρι την ασφαλή προσέλευση, είσοδο, παραμονή και αποχώρηση από τα γήπεδα μετά από τη λήξη του αγώνα. Τώρα, επιτέλους, έρχεται η ώρα της σταδιακής επιστροφής των φιλάθλων, αρχικά στο 10% της χωρητικότητας των κερκίδων κάθε γηπέδου και με μέγιστο αριθμό τους 3.500 φιλάθλους.

Μαζί όμως με τη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων, αρχικά στο 10% της χωρητικότητας των κερκίδων, έρχεται και η ώρα της ευθύνης στο 100% για όλους μας:

Της υπεύθυνης στάσης της Super League, των ομάδων που την απαρτίζουν, των μηχανισμών ελέγχου της Πολιτείας, αλλά και των φιλάθλων.

Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κατάκτηση, η οποία δεν είναι καθόλου αυτονόητη, μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχει επιβάλλει η πανδημία στην κοινωνία μας.

Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τη στάση του καθενός από εμάς. Μένουμε ασφαλείς, σεβόμαστε τις διαδικασίες σταδιακής επιστροφής των φιλάθλων στο 10% της χωρητικότητας των κερκίδων στα γήπεδα και δίνουμε ένα μήνυμα: “Επιστροφή στις κερκίδες, ώρα ευθύνης για όλους μας!”».

Μοιραστείτε το: