26/07/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 - 22:47

Ευχαριστημένος ο Παράσχος

Για την εμφάνιση με Άρη, αλλά και προβληματισμένος για τα απανωτά ματς που θα δώσει ο Απόλλων Σμύρνης

Έκανε πολύ καλή εμφάνιση ο Απόλλων Σμύρνης παρά την ήττα από τον Άρη και ο Γιώργος Παράσχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», πάντως, μιλώντας στη Νova, έδειξε ανήσυχος για το αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές του στα συνεχόμενα παιχνίδια, που έχουν προκύψει λόγω των αναβολών.

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, συγχαρητήρια στα παιδιά. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 25λεπτo που δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε την κίνηση του Άρη, που ήταν πολύ καλός επιθετικά. Μετά ισορροπήσαμε και κάναμε ένα δεύτερο ημίχρονο, καλό, όλο δικό μας, βάλαμε γκολ, κάποια ακυρώθηκαν, αλλά μακάρι έτσι να συνεχίσουν τα παιδιά και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Σίγουρα ο Άρης έχει μεσοεπιθετικούς που δύσκολα βρίσκεις ακόμη και σε μεγάλες ομάδες και με 2-3 ενέργειες αλλάζουν τη ροή του αγώνα και ο Άρης το εκμεταλλεύεται αυτό.

Ρυθμό θα πάρουν τα παιδιά, αλλά και αρκετή κούραση. Δίνουμε πέντε παιχνίδια σε 15 μέρες, υπάρχει προβληματισμός για το κατά πόσο θα μπορέσουμε να αντέξουμε. Όλα είναι τα παιχνίδια είναι δύσκολα στη μεγάλη κατηγορία, με τρομερά αποτελέσματα, αν αντέξουμε αυτόν τον “Γολγοθά”, θα είμαι πιο αισιόδοξος», είπε ο Παράσχος.

Μοιραστείτε το: