25/07/2021
Διαιτησία | Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 - 12:39

Γελάει ο κόσμος: Συνέντευξη Τύπου για τα… μάτια του κόσμου ο Κλάτενμπεργκ

Θα γίνει διαδικτυακά την Τρίτη (20/10) με γραπτές ερωτήσεις, που θα σταλούν μέχρι την Παρασκευή!

Αστειότητες και κοροϊδία… Συνέντευξη Τύπου χωρίς φυσική παρουσία και με άνοιγμα τεσσάρων ημερών ανάμεσα στην επιβολή ερωτήσεων και την απάντηση δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, εκτός από την ΕΠΟ.

Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που σκέφτηκε να ανακοινώσει συνέντευξη Τύπου του Άγγλου αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ με έναν απίστευτο τρόπο ελέω κορωνοϊού. Οι «φωστήρες», λοιπόν, υποχρεώνουν τους δημοσιογράφους να στείλουν γραπτώς τα ερωτήματα τους από την Παρασκευή (16/10) στις 13.00 για να απαντήσει ο Κλάτερνμπεργκ την Τρίτη (20/10) στις 14.00.

Με αυτή την τακτική ο Άγγλος θα πει ό,τι θέλει χωρίς δυνατότητα επανάληψης ερώτησης ή διευκρίνισης και παράλληλα η διοίκηση της ΕΠΟ πέρα από τις ανάγκες της μετάφρασης των ερωτήσεων ασφαλώς και σε συνεργασία με τον αρχιδιαιτητή θα έχει το… χρόνο να επεξεργαστεί τις απαντήσεις.

Συνέντευξη Τύπου παρωδία και για τα μάτια κόσμου, λοιπόν, που προσβάλει τη νοημοσύνη μας… H ΕΠΟ αν πραγματικά ήθελε να κάνει κανονική - πραγματική συνέντευξη Τύπου όφειλε να νοικιάσει ένα μεγάλο χώρο-αίθουσα ξενοδοχείου και να υπάρχουν δημοσιογράφοι με τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες και αποστάσεις λόγω Covid-19.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ την Τετάρτη (14/10) αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα παραχωρήσει διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τρίτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 από το site της ΕΠΟ.

Για τον σκοπό αυτό, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να αποστείλουν ερωτήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (ένας δημοσιογράφος και μία ερώτηση ανά Μέσο) μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 13:00. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν ερωτήσεις, να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία. Δεν θα ληφθούν υπόψη ερωτήσεις που σταλούν είτε εκπρόθεσμα είτε με διαφορετικό τρόπο».

Μοιραστείτε το: