23/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 - 01:08

Κερδίστε εντελώς δωρεάν το συλλεκτικό λεύκωμα «60 χρόνια Α’ Εθνική»!

Διαγωνισμός του a-sports.gr: Δέκα τυχεροί θα λάβουν στο σπίτι τους -με πληρωμένα και τα έξοδα αποστολής- την υπερπολυτελή έκδοση της Σούπερ Λίγκας 1 * Διαβάστε τις λεπτομέρειες για το πώς θα μπείτε στην κλήρωση

Τον Φεβρουάριο του 2020 η Σούπερ Λίγκα 1 εξέδωσε ένα υπερπολυτελές λεύκωμα με την επωνυμία «60 χρόνια Α’ Εθνική», το εμπεριέχει όλη την ιστορία της κορυφαίας ποδοσφαιρικής κατηγορίας με πλούσια εικονογράφηση, το οποίο κανονικά μαζί με κόστος αποστολής κοστίζει σχεδόν 50 ευρώ.

Το a-sportrs.gr εξασφάλισε από τη διοργανώτρια δέκα (10) αντίτυπα και σας τα προσφέρει εντελώς δωρεάν, με πληρωμένα και τα έξοδα αποστολής!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό, ώστε να είστε εσείς οι τυχεροί!

Οι προϋποθέσεις για να πάρετε μέρος στην κλήρωση είναι: 1) Να κάνετε κοινοποίησε (share) αυτό το άρθρο στο προφίλ σας στο facebook και 2) να κάνετε like στη σελίδα του a-sports.gr στο facebook. Διευκρινίζουμε ότι για όσες – όσους αναγνώστες έχουν ήδη κάνει like στη σελίδα του site αρκεί μόνο να κοινοποιήσουν το άρθρο αυτό.

Όμως είναι απαραίτητο να υπάρχουν και οι δύο αυτές ενέργειες, ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στην κλήρωση.

-ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο διαγωνισμός ξεκινά από την δημοσίευση του άρθρου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 23.59.

Τη Δευτέρα (19/10) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ακολούθως οι νικητές αρχικά θα ανακοινωθούν στην WEB εκπομπή του a-sports.gr «Πλέι δεν… πλέι» στο κανάλι μας στο YouTube την Τρίτη 20/10/2020.

Μοιραστείτε το: