24/06/2021
Διαιτησία | Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 - 19:24

Ξύπνησε ο Κλάτενμπεργκ και πήρε θέση για το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα... (video)

Τι αναφέρει ο Άγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ στο σχετικό βίντεο και αφού πέρασαν οκτώ ολόκληρες ημέρες για να τοποθετηθεί...

Mε χαρακτηριστική καθυστέρηση ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε τελικά θέση για το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υποστηρίζοντας ότι σωστά δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Με βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα (12/10), οκτώ ολόκληρες ημέρες δηλαδή μετά το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», ο πρόεδρος της ΚΕΔ αναφέρθηκε στο πώς βοηθά η τρισδιάστατη τεχνολογία το VAR για να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις που αφορούν το οφσάιντ, ενώ υπάρχουν και οι διάλογοι από το VAR.

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δημοσιεύονται δύο video για την τρισδιάστατη τεχνολογία της εικονικής γραμμής offside στο VAR, από τα οποία το πρώτο αφορά στην εικονική γραμμή του offside και το δεύτερο παρουσιάζει ιδανικές αποφάσεις διαιτητών με τη χρήση του συστήματος.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το video της FIFA για την εικονική γραμμή του offside. Ακολουθεί το video της ΚΕΔ με τις σωστές αποφάσεις διαιτητών», αναφέρεται στην ενημέρωση της ΚΕΔ.

Παραμένει πάντως το ερώτημα γιατί άργησε τόσες ημέρες να πάρει θέση ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, που είχε αποφύγει αρχικά να κάνει σχολιασμό της επίμαχης φάσης.

Μοιραστείτε το: