25/01/2021
Πάμε Βόλτα | Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 - 21:19

«Ο γύρος του κόσμου με ελληνικά τραγούδια»

Ξεκινά το City Garden Festival στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου

Το επιτυχημένο φεστιβάλ Christmas Theater βγάζει τραπεζάκια έξω και μέρος του αύλειου χώρου του Κλειστού Ολυμπιακού σταδίου (ΠΑΛΑΙ) Γαλατσίου, μεταμορφώνεται σε μία ανοιχτή μουσική σκηνή, για να υποδεχθεί το City Garden Festival.  

Ένα νέο φεστιβάλ, που κάνει πρεμιέρα απόψε και μας καλεί να κάνουμε το γύρο του κόσμου με ελληνικά τραγούδια, όπως είναι και ο τίτλος του.  

Καταξιωμένοι ερμηνευτές και δημιουργοί του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, μαζί με τη νεότερη γενιά συμμετέχουν σε μία σειρά συναυλιών, που αντλούν τα θέματα και το υλικό τους από τα πιο ταξιδιάρικα ελληνικά τραγούδια. Κι από κοντά ορχήστρες, συγκροτήματα και κορυφαίοι σολίστες.  

«Είναι στη φύση μας το ταξίδι και όσοι αγαπάμε το ελληνικό τραγούδι ξέρουμε να ταξιδεύουμε μαζί του. Ν’ αποδράσουμε και ν’ ανακαλύψουμε όσα χάσαμε στην πορεία ή όσα ποτέ δεν συναντήσαμε. Ταξίδι είναι άλλωστε και η ίδια η ζωή.  

Στο City Garden Festival του Christmas Theater συναυλιακά γεγονότα θα μας ταξιδέψουν με ελληνικά τραγούδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Επίσης, θα φιλοξενηθούν διακεκριμένα project, όπου το ελληνικό τραγούδι και η ελληνική μουσική συνομιλούν με τις «Μουσικές του Κόσμου».  

«Για που το ‘βαλες… καρδιά μου».  

Πολλά και διαφορετικά τα ταξίδια που ονειρευτήκαμε να κάνουμε μαζί σας. Ταξίδια σε άλλες πολιτείες. Ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα.  

Θα ταξιδέψουμε με τον Βασίλη Τσιτσάνη στο Μόντε Κάρλο, στη Βαγδάτη αλλά και σε φίνο ακρογιάλι στην Παραγουάη της Λατινικής Αμερικής. Γιατί η φαντασία έχει τη δύναμη να μας παρασύρει. Όπως λέει κι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου: “Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει… ο νους μας είναι αληταριό, που όλο θα δραπετεύει”, όπως αναφέρουν στο κείμενο-κάλεσμά τους οι διοργανωτές του φεστιβάλ, της εταιρίας WEProduction.  

Το CT Garden Festival θα διαρκέσει έως τις 11 Οκτωβρίου, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλειά του έχει ο Μιχάλης Κουμπιός.  

Για περισσότερες πληροφορίες & εισιτήρια, απευθυνθείτε στο τηλ. 2117701700 και στα www.viva.gr& www.ct.gr

Μοιραστείτε το: