18/01/2021
Πάμε Βόλτα | Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:08

Βλέπουμε και ακούμε Παυλίνα Βουλγαράκη

Στην Τεχνόπολη την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 21:30

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο που έχουμε ελεύθερο πριν την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος της Super League και αφού την Κυριακή θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο (σε σύγκριση με την επόμενη), έχουμε ήδη προγραμματίσει που θα «πάμε βόλτα»…

Προορισμός μας λοιπόν το βράδυ της Κυριακής (6/9) θα είναι η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη.

Η ερμηνεύτρια και δημιουργός, που ξεχωρίζει για την ευαισθησία, τη φρεσκάδα, αλλά και το ανήσυχο πνεύμα της, υπόσχεται πάντα ξεχωριστά live με τη δική της ταυτότητα, τολμηρές συναυλίες που της χαρακτηρίζει μία απόκοσμη ομορφιά, αφού η Παυλίνα Βουλγαράκη σπάνια μένει στα στενά όρια της συναυλίας. Οι εμφανίσεις της είναι πάντα ένα γεγονός, μία αναπάντεχη καλλιτεχνική συνάντηση όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Την Κυριακή θα ακούσουμε τα δικά της τραγούδια, ενώ παράλληλα η συναυλία θα είναι μία αναφορά σε καλλιτέχνες που την έχουν επηρεάσει οδηγώντας την άλλες φορές σε electro και άλλες σε rock και pop μονοπάτια.

Όπως λέει η ίδια μιλώντας με στίχους από τα τραγούδια της, μια μουσική συνάντηση στην οποία μπορεί να είναι ο «καθένας ο εαυτός του» και «όλοι της γης οι μόνοι» μαζί. Να ενώσουμε τις φωνές και τα πνεύματά μας. Να γίνουμε ενεργειακά «ένα» και να «απελευθερωθούμε». Γιατί, σε πείσμα όλων, η ζωή συνεχίζεται κι εμείς διεκδικούμε το δικαίωμα να την αγαπάμε και να τη χαιρόμαστε.

Μεταξύ των παλιών θα παρουσιάσει και το νέο της τραγούδι «πώς συνεχίζεται η ζωή», το οποίο κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι και έχει ήδη αποσπάσει θετικές κριτικές. Της μουσική του έχει γράψει ο Γιώργος Κυριάκος και τους στίχους η Ελεάνα Βραχάλη.

Μαζί της στη σκηνή θα βρίσκονται οι μουσικοί: Κωστής Βήχος (μπάσο – ενορχηστρώσεις), Γιώργος Κουρέλης (πλήκτρα), Κατερίνα Λιάκη (πλήκτρα), Γιώργος Καρδιανός (κιθάρα), Αλέξης Σταυρόπουλος (τύμπανα), Μαργαρίτα Παπαδημητρίου & Άννα Τάρμπα (φωνητικά), ενώ την ηχοληψία θα κάνει ο Νίκος Παπάς.

Τιμές εισιτηρίων (μόνο προπώληση από το viva.gr):

10, 12 & 14 €

ekSo(t)dos

Μοιραστείτε το: