18/01/2021
Πάμε Βόλτα | Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 - 04:28

Ακούσαμε Παπαδόπουλο, Ζουγανέλη, Δήμου, Τσακνή & Καβρουλάκη στην Τεχνόπολη

Οι εντυπώσεις μας από τη συναυλία, που κράτησε τρεις ώρες!

Περιμέναμε να ολοκληρωθούν τα Play Off της Super League για να ξεκινήσουμε τις «βόλτες» μας, οι οποίες έτσι και αλλιώς είχαν για μεγάλο διάστημα παγώσει λόγω των συνθηκών με την πανδημία.

Τη Δευτέρα (20/7) το βράδυ βρεθήκαμε στην Τεχνόπολη του Δ. Αθηναίων, στο Γκάζι για τη συναυλία των Λάκη Παπαδόπουλου, Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένης Δήμου, Διονύση Τσακνή και Ιωάννας Καβρουλάκη.

Ένα σχήμα, μια μουσική παρέα που έσμιξε το χειμώνα και παρουσίασε το πρόγραμμά της στην «Οδό Λυσίου», στην Πλάκα.

Σε μία συναυλία που διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες, στον ειδικά διαμορφωμένο για καθήμενους χώρο, φύγαμε «γεμάτοι», καθώς τα είχε όλα. Από γέλιο και μοναδικές ατάκες, μέχρι συγκίνηση από τις αναμνήσεις και τις θύμησες, αλλά και τις αναφορές στους φίλους που «έφυγαν».

Ο ξεχωριστός Γιάννης Ζουγανέλης ανάμεσα στις μοναδικές ατάκες και τα χαρακτηριστικά τραγούδια με το όνομά του, ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ήταν παρών.

Ο Λάκης στο «γατόνι» προσπαθούσε να οργανώσει τον κόσμο και ζητούσε να του απαντάει δίνοντάς του τρεις επιλογές… ναι, όχι, ίσως…

Αφιέρωσε «τα ήσυχα βράδια» στην Αρλέτα και το «για να σ’ εκδικηθώ» στον Μητροπάνο, τραγουδώντας το με τον Γιάννη. Ενώ χαρακτηριστικό ντουέτο έκανε στο διαχρονικό «πάρε πασά μου» με την Ελένη.

Η Ελένη ενώ είπε ότι «ετοιμάζει ταξίδι» και ότι αγαπάει την «ψεύτρα ζωή» στο «προσωπικά», τραγούδι σήμα κατατεθέν της, ζήτησε στο ρεφρέν από τους μουσικούς να σταματήσουν, άφησε το μικρόφωνο και με την εκπληκτική φωνή της τραγούδησε μπροστά στο κοινό… μαζί του!

Ο Διονύσης με τη σειρά του ζήτησε από το κοινό να τραγουδήσουν και αυτοί μαζί το «φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι». Έπειτα, αρκετά συγκινημένος είπε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι θα το τραγουδάει όσο ζει… και ξεκίνησε το… «εκεί στο Νότο», συνοδευόμενος από τον Γιάννη και αφιερώνοντάς το προφανώς στον Λαυρέντη.

Η ταλαντούχα Ιωάννα Καβρουλάκη ενώ συμμετείχε ως 2η φωνή σε αρκετά από τα τραγούδια της συναυλίας, παρουσίασε το καινούργιο της τραγούδι «τόπος μυστικός» #toposmystikos , το οποίο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Κλείνοντας τραγούδησαν όλοι μαζί «και τι ζητάω», αφιερώνοντάς το στον Λαυρέντη, που δεν έχει συμπληρωθεί ούτε χρόνος από τη στιγμή που «έφυγε». Έπαιξαν μαζί τους οι μουσικοί:

Βαγγέλης Κοτζάμπασης: τύμπανα, Άκης Αμπράζης: μπάσο, Δημήτρης Καρασούλος: κιθάρες, Δημήτρης Μπέλος: ενορχηστρώσεις – πλήκτρα, Γιάννης Πουρνάρας: μπουζούκι και Μαρίνα Τσοκάνη: πλήκτρα, ενώ ο σχεδιασμός του ήχου έγινε από τον Brian Coon.

ekSo(t)dos

Μοιραστείτε το: