17/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 - 13:28

Δ. Δημητρίου: Ο τελικός μπορεί να μην γίνει και η συμφωνία για σταθερό αριθμό ομάδων για 5 χρόνια (video)

Ο ιδιοκτήτης & διευθυντής του a-sports, φιλοξενήθηκε από τον Σταύρο Κουράκο στο «Sportnews» στο Action 24 * Γιατί η Σούπερ Λίγκα 2 είχε αντικειμενικές δυσκολίες να ολοκληρώσει το δικό της πρωτάθλημα * Δείτε όσα ειπώθηκαν

Την είδηση ότι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αν και ορίσθηκε για τις 30 Αυγούστου μπορεί και να μην διεξαχθεί τελικά, έδωσε ο Δημήτρης Δημητρίου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

Ο ιδιοκτήτης & διευθυντής του a-sports.gr φιλοξενήθηκε από τον Σταύρο Κουράκο στο «Sportnews» την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 και μίλησε για την ΕΠΟ αλλά και για την αναδιάρθρωση εξηγώντας γιατί η Σούπερ Λίγκα 2 είχε αντικειμενικές δυσκολίες να ολοκληρώσει το δικό της πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο Δ. Δημητρίου ανέλυσε γιατί θα μπορούσε για μια σεζόν η Σούπερ Λίγκα 1 να έχει παραπανίσιες ομάδες ελέω των ειδικών συνθηκών που προέκυψαν από τον κορωνοϊού και γιατί είναι ανάγκη όλοι να συμφωνήσουν ότι για μια πενταετία δεν θα αλλάξει ξανά ο αριθμός των ομάδων, κοινώς να μην υπάρχουν άλλες αναδιαρθρώσεις.

-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Μοιραστείτε το: