23/01/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 - 02:45

To βιντεο-ρεπορτάζ της φιέστας Ολυμπιακού - κόσμου για το 45ο!

Δείτε, μέσα από την κάμερα του a-sports.gr, τρία απολαυστικά αποσπάσματα της αποθέωσης των πρωταθλητών στο Πασαλιμάνι * Η άφιξη των ανοιχτών πούλμαν στο κέντρο του Πειραιά, η νύχτα - μέρα από τα πυροτεχνήματα και τα συνθήματα των χιλιάδων «ερυθρόλευκων»

Νύχτα μαγική και ονειρεμένη ήταν αυτή της Κυριακής 19 Ιουλίου 2020 για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον κόσμου… Ο λαός των «ερυθρολεύκων», που είχε στήσει πάρτι από νωρίς έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» και πριν το 3-0 επί της ΑΕΚ ελέω των... κορωνο-απαγορεύσεων εισόδου στις εξέδρες, τα… έδωσε όλα στο Πασαλιμάνι.

Εκεί, όπου οι φωτογραφίες δεν μπορούν να δώσουν στο 100% το ντελίριο ενθουσιασμού και την αποθέωση για το 45ο! Αυτή ήταν η φιέστα (πραγματικά και κυριολεκτικά) με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές να ζουν μεγάλες στιγμές από χιλιάδες «ερυθρόλευκους» φιλάθλους, που κατέκλεισαν το κέντρο του Πειραιά και γιόρτασαν τον τίτλο.

Παρακολουθήστε τρία απολαυστικά ΒΙΝΤΕΟ από τη φιέστα στο Πασαλιμάνι

-ΒΙΝΤΕΟ 1: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ


- ΒΙΝΤΕΟ 2: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


-ΒΙΝΤΕΟ 3: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 45ο

Μοιραστείτε το: