17/01/2021
ΕΘΝΙΚΟΣ | Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 - 17:55

Εθνικός: Ο Κωτσόπουλος ανέλαβε να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα

Του ανατέθηκε εν λευκώ η διοίκηση από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, όπως αναφέρει σε δήλωσή του

Σε αδιέξοδο έδειχνε να βρίσκεται ο Εθνικός διοικητικά, αλλά το Σάββατο (18/7) προέκυψαν θετικές εξελίξεις και ο Σπύρος Κωτσόπουλος αναλαμβάνει επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ηγείται σχήματος που θα τρέξει την ιστορική ομάδα στη Γ' Εθνική της νέας σεζόν και σε δήλωσή του αναφέρει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ανέθεσε εν λευκώ το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επίσης, τονίζει ότι στοχεύει στο να ενώσει τις δυνάμεις όλων των Εθνικών.

Αναλυτικά: «Κατόπιν τηλεφωνήματος που δέχτηκα από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ κ. Δημήτρη Κολοβό, έλαβα από τον ίδιο προσωπικά τις απαραίτητες εξηγήσεις και διαβεβαιώσεις ότι ΔΕΝ υπάρχει καμία άλλη πρόταση για το Ποδοσφαιρικό τμήμα και ότι ο ίδιος ως Πρόεδρος εγγυάται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη μου αναθέτει τη διοίκηση του Ποδοσφαιρικού τμήματος εν λευκώ και ανεπιφύλαχτα.

Συναισθανόμενος την εμπιστοσύνη των φιλάθλων στο πρόσωπό μου και την αγωνία τους για τη συμμετοχή του Εθνικού στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αναλαμβάνω την ευθύνη του Ποδοσφαιρικού τμήματος με σκοπό - όπως είχα επανειλημμένως δηλώσει την προηγούμενη βδομάδα - να ενώσω τις δυνάμεις όλων των Εθνικών.

Η έμπρακτη στήριξη όλων αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία της αποστολής μου. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για την οργάνωση του Ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με Εθνικούς χαιρετισμούς, Σπύρος Κωτσόπουλος».

Μοιραστείτε το: